ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Μία διασημότητα ο Δ.Χατζηδάκης: Έδωσε συνέντευξη στη γερμανική Süddeutsche Zeitung

O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην έγκριτη Γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, στο πλαίσιο σχετικού αφιερώματος για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Αθήνας.
Η συνέντευξη δόθηκε στην δημοσιογράφο Christiane Schlotzer, η οποία για τον λόγο αυτό επισκέφτηκε το Παλαιό Φάληρο την Δευτέρα 13 Μαρτίου, συνοδευμένη από τους συνεργάτες της. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα SUDDEUTSE ZEITUNG είναι από τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες Γερμανικές εφημερίδες που σε όλες τις σχετικές έρευνες διακρίνεται για τα ποιοτικά στοιχεία των αναγνωστών της ενώ τόσο η ίδια όσο και το site της αποτελούν σημαντικό πυλώνα ενημέρωσης των γερμανόφωνων αναγνωστών σε όλη την Ευρώπη.
 

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, αναφέρθηκε κυρίωςστην ανάπλαση του παράκτιου μετώπου της Πόλης και στις μεγάλες παρεμβάσεις που έχουν γίνει ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από την δημοσιογράφο στο γεγονός ότι μόνο στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου αξιοποιήθηκε και αναβαθμίστηκε σε τέτοιο βαθμό το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης.

Επίσης σημαντικό μέρος της συνέντευξης κάλυψε η οικονομική ευρωστία του Δήμου καθώς και η δυνατότητα του μέσω της οικονομικής διαχείρισης που ακολουθείται να αναπτύσσει ένα μεγάλο και σημαντικό τεχνικό πρόγραμμα, κόντρα στην μίζερη πραγματικότητα που βιώνουμε.
 

Το δημοσιογραφικό κλιμάκιο ξεναγήθηκε από τον Δήμαρχο στο νέο Πάρκο του Αγίου Γεωργίου και την Παιδική Χαρά για ΑΜΕΑ ενώ επισκέφτηκαν και άλλες υποδομές του Δήμου όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με δημότες και κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου