ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Εξαιρετική πρωτοβουλία από το δημοτικό σύμβουλο Δ.Πιτούλη: "Θέλω να περπατήσω.Μπορώ;"

Θέλω να περπατήσω. Μπορώ; Άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, τυφλοί, γονείς με τα μωρά τους σε καρότσια, και άλλοι πολίτες δίνουν ραντεβού το Σάββατο στις 8 Απριλίου στις 11.30 το πρωί για να βγουν μια βόλτα στο κέντρο του Παλαιού Φαλήρου.

Θέλουν να περπατήσουν με ασφάλεια χωρίς να σκοντάφτουν σε κακοτεχνίες και σε εμπόδια στα πεζοδρόμια και στους δρόμους με κίνδυνο να τραυματιστούν. Μπορούν;

Ιδού το φλέγον ερώτημα. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα με τις κακοτεχνίες στην Αγίου Αλεξάνδρου αλλά και με τα σπασμένα πεζοδρόμια είχαμε πολλά ατυχήματα στο Παλαιό Φάληρο με πολίτες που κατέληξαν στο νοσοκομείο με σπασμένα χέρια και πόδια.

Η μετακίνηση στο δήμο μας με τα ανύπαρκτα ή σπασμένα πεζοδρόμια, τα αυτοκίνητα που παρκάρουν όπου μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους και την έλλειψη αστυνόμευσης για την επιβολή της τάξης είναι ένα παζλ, το οποίο είναι δύσκολο να βρει λύση.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι από τις πιο ουσιαστικές που έχουν λάβει χώρα στο Παλαιό Φάληρο. Εύγε στους διοργανωτές!

Υπεύθυνοι διοργάνωσης:

Δημήτρης Πιτούλης –Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής συνδυασμού ''Εμείς για το Φάληρο ''
Ναυτικός όμιλος Sailability Ηellas –Ιστιοπλοία για όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου