ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Διονύσης Χατζηδάκης: Από δήμαρχος... κλητήρας;

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η καθιέρωση της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές, σύμφωνα με τα σχέδια της κυβέρνησης. 
Εύλογα λοιπόν, στο μυαλό όλων έρχεται η εικόνα από το μέλλον, ενός δημοτικού συμβουλίου όπου οι αποφάσεις για το μέλλον του τόπου θα παίρνονται δύσκολα δεδομένου ότι θα χρειάζονται συνεργασίες.

Mε βάση τη σημερινή εικόνα του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν φαντάζει. 


Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης θα χάσει τη "δύναμή" του και δυστυχώς για εκείνον δεν θα μπορεί να "περνάει" ότι του γουστάρει γιατί απλούστατα δεν θα συγκεντρώνει την απαιτούμενη πλειοψηφία δημοτικών συμβούλων. Τελικά, μήπως ισχύσει αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας "από δήμαρχος... κλητήρας;".


Σαφέστατα η απλή αναλογική αποτυπώνει πιο σωστά τη βούληση των πολιτών. Είναι λοιπόν καλοδεχούμενη. Άρα αν κάτι πρέπει να επανεξεταστεί είναι η στάση των αυτοδιοικητικών. Να περάσουν δηλαδή από τις ευκαιριακές συνεργασίες στις ουσιαστικές. Να συμπράξουν όχι για μικροκομματικά ή παραταξιακά οφέλη, αλλά για το καλό του τόπου.


Το καταλάβατε κ. Χατζηδάκη;

2 σχόλια:

  1. Έλεος τα πιστεύεται αυτά που γράφετε….
    Και στην απλή αναλογική να πάνε …
    Πάλι την πολυψήφια από τον πρώτο γύρο θα την πάρει
    ( μια απορία εσείς τι συμφέροντα έχετε ? εεεεεε
    με της @α@ριες που ανεβάζετε … )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν έχετε διαβάσει προσεκτικά το κείμενο! Αλλά σας κατανοούμε απόλυτα... Βιαστήκατε να εκδηλώσετε τη στήριξή σας προς το Δήμαρχο! Άραγε ποιος από τους δυο μας έχει συμφέροντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή