ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

οι «αλληλέγγυοι» των μεταναστών έχασαν και πάλι την μπάλα


Προδομένος και παγωμένος παρακολουθεί ο ελληνικός λαός (τα ζώα δηλαδή που πίστεψαν ότι με το να ονοματίσεις έναν στα χαρτιά Έλληνα, έγινε και Ιθαγενής Έλληνας) το απίστευτο ξεπούλημα που μας έκανε ο Γιάννης-Ούγκο Αντετοκούνμπο.
Ο Greek Freak όπως τον αποκαλούν στις ΗΠΑ. Ο νεαρός που πρόβαλε το προσωπείο του κατατρεγμένου που βίωσε απόρριψη και δυσκολίες όντως έγχρωμος σε μια χώρα λευκών που όμως δεν ξεχνάει ποτέ από που ξεκίνησε.
Προτίμησε να δώσει προτεραιότητα στα δολάρια που του έχουν απλώσει στα πόδια οι Αμερικάνοι του NBA και οι Milwakee Bucks από το υπερασπιστεί το εθνόσημο της χώρας που του άνοιξε την αγκαλιά και του έδωσε χαρτιά Έλληνα πολίτη (κακώς, θα έπρεπε να πολιτογραφηθεί Νιγηριανός όπου είναι και η καταγωγή του)
Το Σάββατο έγινε αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν εδώ και μερικές μέρες. Η προετοιμασία της Εθνικής βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά ο Αντετοκούνμπο άφαντος. Πονάει το γόνατο, έλεγε. Όμως την περασμένη εβδομάδα δεν δίστασε να μεταβεί στη Σανγκάη σε εκδήλωση περί μπάσκετ. Τα τσέπωσε από εκεί. Μπροστά στα φράγκα τι να σου κάνει ο… πόνος.
Ο Ούγκο «αποδείχτηκε» για κάποιους «Νιγηριανή απάτη» που τον πίστεψαν και τον έβαλαν στην Εθνική…
ε ρε... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που σας χρειάζεται.

1 σχόλιο:

  1. και καλα κανει ολοι οι Ελληνες το ιδιο ειμαστε απο εμας εμαθε .πρωτα ηταν ο γιαννης ο Ελληνας τωρα ειναι ο Νιγηριανος .Ντροπη σας.κι εσεις για χρημα και likes γραφετε μαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή