ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμαρχος Χατζηδάκης ευθύνεται για τη θαλάσσια ρύπανση και τη μόλυνση των ακτών του Φαλήρου


Φαληρικά 2017.. Στη παραλία του Μπάτη ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης ανεβαίνει στην πίστα τραγουδά , ενώ η πετρελαιοκηλίδα χορεύοντας μολύνει την παραλία μας !


Απίστευτη ολιγωρία, επιπολαιότητα και ερασιτεχνικοί χειρισμοί χαρακτηρίζουν την όποια αντίδραση του δημάρχου Χατζήδακη .
Οι Δήμαρχοι των Δήμων της παραλίας μπορούσαν να προλάβουν την καταστροφή. Ειδικά ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ως Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού όφειλε να γνωρίζει ότι η πετρελαιοκηλίδα θα επεκτείνετο και ότι υπήρχε η δυνατότητα και ο χρόνος για να σταματήσει την πορεία της .Όμως για πρώτη φορά απομάκρυνε από δίπλα του τον Αντιδήμαρχο Πόλης Θεόδωρο Κανέλλο ο οποίος του είχε επισημάνει τον κίνδυνο και του είχε υποδείξει και την λύση όταν πετρελαιοκηλίδα ήταν ακόμα στα ανοικτά .Ακόμα και να καθαρίσει η πετρελαιοκηλίδα το οικοσύστημα δεν επανέρχεται αμέσως. ... Για περίπου δέκα χρόνια θα υπάρχει διαταραχή του θαλάσσιου οικοσυστήματος. ... δεδομένο ότι η παραλία του Φαλήρου υπέστη πολύ σοβαρό πλήγμα από την διαρροή ... Είναι πολλά τα ερωτήματα για όλους μας.
Οι ευθύνες, ωστόσο, για την καταστροφή είναι δεδομένες και πρέπει να αποδοθούν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου