ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017

Ο Δημος της ΑΘΗΝΑΣ σε αθλια κατασταση.... ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ (στην Αθήνα) "καίει" τον Καμίνη...

Σχετική εικόνα
Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη εμμονή με τον Γ. Καμίνη, αλλά όσα αποκάλυψα την περασμένη Κυριακή για τις υπόγειες διαβάσεις στην Αθήνα άνοιξαν την όρεξη στις πηγές μου οι οποίες με τροφοδότησαν με νέο υλικό... 
Σας παρουσιάζω λοιπόν καινούριο έγγραφο με ημερομηνία, μόλις 31 Οκτωβρίου 2017. Είναι το αποτέλεσμα νέας υγειονομικής έρευνας, που πραγματοποίησαν την προηγουμένη, Επόπτες Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής καθώς ο Δήμος Αθηναίων είχε κωφεύσει στα SOS του καλοκαιριού.
Οι έλεγχοι έγιναν στις περιοχές Γκύζη, Αμπελοκήπων και Γηροκομείου. Τι προέκυψε;
«Στην υπόγεια διάβαση οχημάτων και πεζών, Χώρος Στάθμευσης Μουστοξύδη (κάτω από Δικαστήρια Ευελπίδων) δεν διαπιστώθηκε ανθυγιεινή εστία, πλην όμως όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της εγκατάστασης (κ. Ι. Ερμήλιος) γίνεται ούρηση από διερχόμενους πεζούς και οδηγούς κατά τις νυχτερινές ώρες στη ράμπα του χώρου στάθμευσης, η οποία καθαρίζεται κάθε πρωί με πλυστικό μηχάνημα...»

«... επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ύψος Ιπποκράτους και Γκύζη διαπιστώθηκε έντονη δυσοσμία προερχόμενη από ούρα, ρυπαρό δάπεδο και τοίχοι, απορρίμματα (χαρτιά περιτυλίγματα τροφίμων και φιάλες ποτών) ύπαρξη εντόμων υγειονομικής σημασίας (μύγες), ελλιπής φωτισμός και μη ύπαρξη κατάλληλων κάδων απορριμμάτων»
ανάλογη είναι η κατάσταση «επί της Λ. Αλεξάνδρας στο σημείο του γηπέδου του Παναθηναϊκού»

«επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Γηροκομείου, διαπιστώθηκε ρυπαρό δάπεδο και ακάθαρτοι κάδοι απορριμμάτων»

«η διάβαση επί της Λ. Αλεξάνδρας (στο άγαλμα της Αθηνάς) έχει σφραγιστεί».

Κατά τους ελεγκτές, απειλούνται «ανθυγιεινές και αντιαισθητικές καταστάσεις εις βάρος της υγείας των διερχομένων και των περιοίκων, της Δημόσιας Υγείας και υποβάθμιση του Περιβάλλοντος...». Και ο δήμος καλείται πάλι «να μεριμνήσει για την τακτική καθαριότητα, εξυγίανση και τη συντήρηση των διαβάσεων «ώστε να καταστούν κατάλληλες προς χρήση απαλλαγμένες ανθυγιεινών καταστάσεων».

Να μεριμνήσει ο κ. Καμίνης για τους Αθηναίους; Αφού τρέχει για ψήφους στο ΠΑΣΟΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου