ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Aποκαλυπτική επιστολή υπαλλήλων του Δήμου Παλ .Φαλήρου


Αγαπητό FaliroPressNews
Σε διαβάζουμε ανελλιπώς, γιατί είσαι μια δημοσιογραφική φωνή, που μέσα στο τόσο ψέμα εσύ, λες μόνο την αλήθεια.
Είμαστε κάποιοι υπάλληλοι του Δήμου Παλ .Φαλήρου, που θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σύλλογο του Δήμου μας ,για το έργο που έχει επιδείξει τα τελευταία (3) χρόνια για εμάς. Αυτό, γιατί έχουμε αγανακτήσει με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου Χατζηδάκη όλα αυτά τα χρόνια απέναντί μας.
Ο Σύλλογος προσπάθησε και κατάφερε να κάνει κάποια πράγματα για μας, που υποφέρουμε από τον δυνάστη Δήμαρχο Χατζηδάκη.
Αναφέρουμε ενδεικτικά το έργο του Συλλόγου:
-κατάφερε και έχουμε γιατρό εργασίας
-κατάφερε και έχουμε τεχνικό ασφαλείας
-θα πάρουν οι συνάδελφοί μας (έστω σε δόσεις) τα χρήματα από τα ρούχα και τα γάλατα των προηγούμενων ετών που δεν τους τα έδιναν.
-μας έκανε εκδρομές
-μας έδωσε κάποιο δωράκι στις γιορτές στις τόσο δύσκολες εποχές που ζούμε
-βοήθησε συναδέλφους μας που είχαν σοβαρό πρόβλημα υγείας
-επίσης αγωνίστηκε και αγωνίζεται στο να πάρουν το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας κάποιοι συνάδελφοί μας, που δεν τους το χορηγεί η οικονομική υπηρεσία , η οποία ανήκει επίσης στους παρατρεχάμενους του Δημάρχου, με Δ/ντρια την κ. Μπούρκουλα και Προϊσταμένη την κ.Μαγγίνα.
Και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι ο Δήμαρχος Χατζηδάκης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Φωστηρόπουλο, αλλά και την Δ/ντρια Διοίκησης κ.Σταυριανάκου, ανάρτησαν στο Διαύγεια απόφαση μετακίνησης της Γ.Γ. του Συλλόγου μας κ.Κανέλλιας ,χωρίς καμία ντροπή.
Δηλώνουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την εμπάθεια που τρέφει ο Δήμαρχος προς το πρόσωπό της συναδέλφου μας και το έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι ξέρουμε ότι λειτουργεί με δόλο και εκδικητικότητα απέναντί της, γιατί τόλμησε να ζητήσει το δίκιο της υπηρεσιακά και τώρα και το δικό μας δίκιο.
Να σας υπενθυμίσουμε πόσες φορές την έχει μετακινήσει:
-από τα καταστήματα στη Δ/νση Περιβάλλοντος
-από το Περιβάλλον στην Παιδεία
-από την Παιδεία στο Κοιμητήριο
-από το Κοιμητήριο στην Δ/νση Καθαριότητας(αμαξοστάσιο)
- με αποκορύφωμα την παράνομη απόφαση του 2015 να την διαθέσει στην Πολεοδομία Αργυρούπολης.
Εκείνη όμως είναι αγωνίστρια με ήθος και όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται και τους νικά.
Ο ίδιος καθώς και οι παρατρεχάμενοι του, δεν μπορούν να το αντέξουν αυτό. Φοβούνται μη χάσουν τις θεσούλες τους και ξεβολευτούν.
Έτσι αποφάσισαν να την βγάλουν από την μέση με αυτό τον ύπουλο τρόπο. Με μια νέα απόφαση μετακίνησης αυτή τη φορά στο ΣΥΔΝΑ… λες και δεν υπάρχουν άλλοι υπάλληλοι.
Όλα αυτά βέβαια γίνονται χρονικά και όλως τυχαίως τη στιγμή που θα γίνει νέος Οργανισμός και οι κρίσεις των υπαλλήλων που θα επακολουθήσουν.
Πρέπει ο Σύλλογος μας, να αντιταχθεί με σθένος και να σηκώσει το ανάστημα του απέναντι στη «χούντα» του Δημάρχου Χατζηδάκη.
Πρέπει οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, τόσο της συμπολίτευσης, όσο και της αντιπολίτευσης, να ανοίξουν επιτέλους τα μάτια τους και να καθαρίσουν τη σαπίλα του Δήμου Παλ. Φαλήρου, αν θέλουν να περιπατάνε με το κεφάλι ψηλά.
Παρακαλούμε, την δημοσιογραφική ομάδα του faliropress να αναρτήσει το κείμενο μας, για να μάθουν όλοι, πόση βρωμιά και δυσωδία υπάρχει στην διοίκηση του Δήμου Παλ. Φαλήρου.
Θα θέλαμε πολύ να έχουμε το θάρρος της Γ.Γ. του συλλόγου μας κ.Κανέλλιας, καθώς και το δικό σας δημοσιογραφικό θάρρος. Να τολμάμε να μιλάμε ανοιχτά, για τα κακώς κείμενα που επικρατούν όλα αυτά τα χρόνια στο δήμο μας, επί δημαρχίας Χατζηδάκη, αλλά δυστυχώς μας λείπει, γι αυτό και στέλνουμε αυτή την «διαμαρτυρία» μας ,ανώνυμα για ευνόητους λόγους.

Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα θέλαμε την άποψη των δημοτικών συμβούλων.

Σας ευχαριστούμε πολύ και θα επανέλθουμε με πολλά περισσότερα στοιχεία, αν συνεχίσουν να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο.2 σχόλια:

 1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1825856580781864&set=p.1825856580781864&type=3

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. Κυρίες κύριοι,
  Έλαβα πριν από λίγες ημέρες μια
  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΌΤΑΣΗΣ (σε περίληψη)
  για το Διεθνές Συνέδριο
  «Πόλεις - λιμάνια και θαλάσσιοι δρόμοι στην Ανατολική Μεσόγειο»
  το οποίο διοργανώνεται από Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
  Ενδεικτικές θεματικές ενότητες:
  1. Κοινωνικο-οικονομική διαδικασία ανάπτυξης οικισμών και παραθαλάσσιων περιοχών.
  2. Αστικός και περιφερειακός θαλάσσιος χώρος και δίκτυα, φυσικό και τεχνητό περιβάλλον.
  3. κουλτούρα της πόλης και συναντήσεις του τοπικού με το παγκόσμιο.
  Η ολοκληρωμένη διαχείριση των παράκτιων Δήμων είναι μια δυναμική, πολυεπιστημονική διαδικασία για την βιώσιμης ανάπτυξη των παράκτιων δήμων μας. Οι Δήμοι Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου (Παράκτιοι Δήμοι) έχουν ενταθεί στο πρόγραμμα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ . Η ΟΧΕ επιδιώκει μακροπρόθεσμα να εξισορροπήσει τους περιβαλλοντικούς, οικονομικούς, κοινωνικούς, πολιτιστικούς και ψυχαγωγικούς στόχους. Ο όρος «ολοκληρωμένη» στην ΟΧΕ αναφέρεται στην ενσωμάτωση των μέσων που απαιτούνται για την επίτευξη αυτών των στόχων.
  Η ΟΧΕ έρχεται να καλύψει την επιτακτική ανάγκη για δράση σε ζητήματα που έχουν άμεσες επιπτώσεις τόσο στον τομέα του περιβάλλοντος, όσο και στον τομέα της οικονομίας.
  Για την περαιτέρω κατανόηση της ΟΧΕ πρέπει να οριστούν και να εξηγηθούν περαιτέρω διάφορες πτυχές.
  Προτεραιότητα στην πολιτική και στις δράσεις της ΕΕ έχουν η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και η αύξηση της ενεργειακής απόδοσης ώστε να μειώσει την εξάρτησή της από τις εισαγωγές ορυκτών καυσίμων και να διατηρήσει την παροχή ενέργειας οικονομικά προσιτή για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.
  Τον Φεβρουάριο του 2015 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατάρτισε την ενεργειακή της στρατηγική, που περιλαμβάνει δράσεις για την στήριξη καινοτόμων έργων, στον τομέα της καθαρής ενέργειας, την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων στην Ευρώπη με στόχο την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης, εκσυγχρονίζοντας ταυτόχρονα την οικονομία της και δημιουργώντας θέσεις απασχόλησης και ανάπτυξη για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες.
  Η διεθνής κοινότητα έχει σαν θέμα πρώτης προτεραιότητας την Έρευνα και Ανάπτυξη στο τομέα αυτό και προσανατολίζεται στην εκμετάλλευση του υδρογόνου, ως εναλλακτικού φορέα καθαρής ενέργειας και σταδιακή υποκατάσταση τόσο του πετρελαίου όσο και του φυσικού αερίου.
  Το υδρογόνο δεν υπάρχει σε στοιχειακή μορφή στην ατμόσφαιρα της Γης είναι όμως δυνατή η παραγωγή υδρογόνου από το νερό, με ηλεκτρόλυση και προηγμένες διεργασίες υψηλής θερμοκρασίας, χωρίς την ανάγκη εξάρτησης από κάποιο άλλο καύσιμο.
  Ως παράκτιοι Δήμοι μπορούμε να αντλήσουμε κεφάλαια τόσο για την εκπόνηση μελετών όσο και για το στάδιο εφαρμογής και υλοποίησης τους, εκτός από τις ΟΧΕ και από τα ευρωπαϊκά προγράμματα που προωθεί η Ευρωπαϊκή επιτροπή για την επίταξη των ανωτέρω στόχων.
  Ενέργεια
  1. «Συνδέοντας την Ευρώπη»(Connecting Europe Facility)
  2. 5.Ορίζοντας 2020 (Horizon 2020)
  3. Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή
  4. Ορίζοντας 2020 (Horizon 2020) ΕΡΕΥΝΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
  5. (Cosme)Οικονομία - Χρηματοπιστωτικά > Πρόγραμμα για την Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
  6. Ορίζοντας 2020 (Horizon 2020) Περιφερειακή Ανάπτυξη
  7. Programme for Employment and Social
  8. Innovation / EaSI) Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για την Απασχόληση και την Κοινωνική Καινοτομία (EU

  Με εκτίμηση
  Θεόδωρος Κανέλλος Αντιδήμαρχος Πόλης Παλ. Φαλήρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή