ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

O "EMIΡΗΣ" ...Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ - Η ΑΜΦΙΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΒΑΛΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ...!!!


Με μεγάλη αποτυχία στέφθηκε το ΚΑΡΝΑΒΑΛΕΤΟ του αρχικαρναβαλιστή αντιδημάρχου Παραπαιδείας...Γιάννη Φωστηρόπουλου.
Παραπαιδείας αντικειμενικά, καθώς υπήρξε ιδιοκτήτης μπάρ επί σειρά ετών. Εκπαίδευε τους ανήλικους μαθητές να καταναλώνουν αλκοολ!! Ως γωστον, όποιος νύχτα περπατεί λάσπη και σκατά πατεί.Αρα για ποια παιδεία του Αντιδημάρχου Παιδείας να μιλάμε....ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ με τα όλα της! Και να ηταν αυτό μόνον....
Ως διοργανωτής του καρναβαλιού για κλάμματα, η διαφορά με πέρυσι που επικεφαλής ήταν ο Αλέξανδρος Κορόμηλος ήταν τεράστια!! Η μέρα με την νύχτα!!
Φέτος επικράτησε πανδαιμόνιο...
Και λέγοντας πανδαιμόνιο δεν εννοούμε τον καρναβαλιστή που είχε ντυθεί ΦΥΛΑΞ-ΔΙΑΒΟΛΟΣ και πυροδότησε το κλίμα, κάνοντας τον ΕΜΙΡΗ-ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ Γιάννη Φωστηρόπουλο να τρέχει πανικόβλητος πάνω - κάτω με την μηχανή του για να τον...αποβάλλει απο την παρέλαση!
Φωνασκούσε ο Εμοιράκος-Kακομοιράκος Γιαννάκης πως στην παρέλαση δε συμμετέχουν εξωσχολικοί, τον έγραφε κανονικότητα ο διαβολάκος!

Ολόγυρα διάχυτη η εικόνα της άναρχης διάταξης, αυτοκίνητα παρκαρισμένα παντού, ακόμη και μπροστά στις θέσεις των ταλαίπωρων δημοτών που προσπαθούσαν να παρακολουθήσουν ατυχώς...την παρέλαση των παιδιών τους. 
Εκνευρισμός ατελείωτος των παρεβρισκόμενων, φωνές και αντιπαραθέσεις να κλιμακώνονται καθώς ξεκίνησε η παρέλαση και ΔΕΝ θυμήθηκε ο Γιαννάκης να έχει ειδοποιήσει την αστυνομία για την κυκλοφοριακή ρύθμιση!!
Αποτέλεσμα ήταν αυτοκίνητα να έρχονται απο παντού και μόνον που δεν πιάστηκαν στα χέρια κάποιοι εθελοντές της ομάδας του Γιαννάκη που τους έβαλε τελευταία στιγμή να φορέσουν γιλέκα φωσφωριζέ των οδοκαθαριστών για να σταματούν τους αφιονισμένους οδηγούς....
Τι κι αν έτρεχε πάνω κάτω ο επιτυχημένος πρών Αντιδήμαρχος Παιδείας Αλέξανδρος Κορόμηλος που όλοι έχουν να πουν μόνον πολύ καλά λόγια την περίοδο της θητεία του, η κατάσταση δε σωζόταν με τίποτα!
Κατά γενική ομολογία η μεγάλη αποχή των πάλαι ποτέ εθελοντών αποδυνάμωσε πολύ οργανωτικά το φετινό καραβάλι....
Αφενός οι καταγγελίες του Επικεφαλής της παρατάξεώς του και δημοτικού συβούλου Δημήτρη Πιτούλη για τα κακώς κείμενα της λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου με τα ....μαγειρέματα του Γιαννάκη , αφετέρου τα αγαπητιλίκια του Εμοίρη-Κακομοίρη προς κάθε θυληκή κατεύθυνση έκαναν τους συζύγους να μαζέψουν τα γκέμια και τις "εθελόντριες" στα σπίτια τους!!
Εθελοντικές υπηρεσίες τέτοιου τύπου και σκοπού ΤΕΛΟΣ!
Αντε και καλά κούλουμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου