ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΤΗ ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ!!

 
"ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ (ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ" ΟΠΩΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ) ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ!!! ΣΦΟΔΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟ..... Μέσω του Facebook φαίνεται πως κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της Αντιδημάρχου Περιβαλλοντος και Πρασίνου, αλλά και Υπεύθυνης των Δημοτικων Βιβλιοθηκων Βίκυς Ανδρικοπουλου και του αντίστοιχου Παιδείας Γιαννη Φωστηροπουλου. Αιχμή του δόρατος η χαρούμενη και χαμογελαστή φωτογράφηση του Γ.Φωστηροπουλου...!!! μεταξύ κουτιών που περιειχουν τις προμήθειες τροφίμων για τους ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ στις εγκαταστάσεις του Ν.Φαληρου... Πραξη βεβήλωσης της μνήμης των νεκρών θα μπόρεσε τουλάχιστον να χαρακτηριστεί απο το faliropressNews και το σύνολο της ενεργους κοινωνίας μας η ανόητη πραγματικά αυτή κίνηση του Γιαννη Φωστηροπουλου. Την στιγμή που κηδεύονται ομαδικά 88 νεκροί ο αντιδημαρχος των ...δομών του Π.Φαληρου Γιαννης Φωστηροπουλος να αναρτά γεματος χαρα τον εαυτό του μεταξύ τροφίμων...!!!!!!! ΟΤΑΝ φωτογραφίες συγκλονίζουν την υφήλιο με τους πνιγμένους και καμμενους συνανθρώπους μας, όταν ξεκληρίστηκαν οικογένειες απο αυτή την πύρινη λαίλαπα , όταν μαναδες και πατεραδες ψάχνουν στα αποκαΐδια σημεία ζωης των συγγενών τους, ποσο ΦΕΛΟΣ μπορεί να ειναι κανεις ώστε να μοστραρεται μεταξυ του υλικού του πόνου, μέσα στις ματωμένες προμήθειες για την υποστήριξη των πληγέντων, και μάλιστα περιχαρής για να κάνει μια ακόμη ανάρτηση βλακείας;;;; Πιατευοντας ο ιδιος ότι αυτη η ενέργεια θα του δώσει ποντους για την προεκλογική εκστρατεία του!! Ευτυχως που αργούν ακόμη οι δημοτικες εκλογές αγαπητοί δημοτες και ο κόσμος μέσα απο τέτοια γεγονότα και συμπεριφορές αντιλαμβάνεται για το επίπεδο -δάπεδο του συγκεκριμένου υποψηφίου...!!! Σε κλίμα αγανάκτησης και η ανάρτηση της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πρασίνου, προφανέστατα ευαισθητοποιημένη απο την κοινωνική συμφορά και προωθώντας ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ που αφορά το θέμα των προμηθειών γθα τους πληγέντες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ - Μαζί για το Π.Φάληρο
Χθες στις 2:01 μ.μ. ·

Εθελοντές από 14 έως 70 ετών,πρόσκοποι από τη Δράμα και το Χολαργό, μαθητές του Φαλήρου και όμορων δήμων,απλοί πολίτες με βουλευτή,επίτροπο και πρέσβη της Κύπρου,Περιφέρεια και Δήμοι,ένα μελίσσι προσφοράς στο δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο.Εδώ στις αποθήκες της περιφέρειας μεταφέρουν,συλλέγουν,κωδικοποιούν και τακτοποιούν τη βοήθεια που στέλνει όλη οι Ελλάδα στους πυροπαθείς.Η Ελλάδα στα δύσκολα ενωμένη με την ελπίδα να μην ξαναζήσουμε τέτοια καταστροφή ή αν ξανάρθει να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε.
Βίκυ Ανδρικοπουλου
3 ώρες ·


ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ..... ΝΑ ΒΛΟΓΑΝΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ (κυριολεκτικά) ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ!!!
ΔΙΠΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ , ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΟΔΥΝΗΣ, ΠΡΟΣ ΑΓΡΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΨΗΦΩΝ!!!.....!!!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΙΝ, ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ like ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ Β... Δείτε περισσότερα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου