ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!


Ο ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΣ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ κ.ΖΑΧΑΡΗΣ ΑΠΕΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ!!
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΕΡΚΟΥΡΑΚΗ-ΒΟΡΓΙΑ-ΜΠΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΟΡΑΣ ΤΣΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ!!
Με το λυσσαλέο μίσος στο απόγειο του, οι " ξοφλημένοι" εμμονικοι αντίπαλοι της Αντιδημάρχου Βίκυς Ανδρικοπουλου, πήραν για καλά το μάθημα τους! Κινώντας όλα τα "νήματα" της πολιτικης διαφθοράς, επιστρατεύοντας κάθε είδους παρέμβαση, ακόμη και στη βαθμίδα του Αρείου Πάγου πίστεψαν πως θα τα κατάφερναν! Με μυστικοτατες διαδικασίες κι ενώ είχε αποφανθεί το δικαστήριο με ακύρωση του κατηγορητηρίου της "στημένης" υπόθεσης, η δικογραφία " δια μαγείας" μεταβιβάστηκε στην Εισαγγελεια του Αρείου Πάγου , γεγονος που απο μόνο του βγάζει μάτι!!!! Ουδέποτε απόφαση μονομελους Πρωτοδικείου έχει απασχολήσει τον Άρειο Πάγο!! Σε αυτή τη περίπτωση ομως το είδαμε και αυτό!!!!!! Και να ήταν το μόνο παράδοξο και κατευθυνόμενο της υποθεσης θα ήταν καλά. Εδώ το παρασκήνιο ξεπερνά κάθε προηγούμενο.... Υπάρχουν ομως κι αδιαφθοροι, έντιμοι, ακέραιοι Αντιεισαγγελεις!! ΠΟΥ ΔΕΝ μασάνε απο παρεμβασεις! Την συγκεκριμένη υπόθεση ανέλαβε ο Αντιεισαγγελεας του Αρείου Πάγου κ.Ζαχαρης ο οποιος μετά απο ενδελεχή εξέταση και έλεγχο, ΑΠΕΡΙΨΕ το πρωτόγνωρο ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ και έθεσε την υπόθεση στο αρχείο!! Τετοια παραδείγματα δικαστικών λειτουργών μας κάνουν να αισιοδοξούμε ότι η Δικαιοσυνη δεν ειναι υποχείριο πολιτικών και κυβερνητικών σκοπιμοτητων , "μεντορων" που βρίσκονται σε πρωθυπουργικά γραφεία και δίνουν εντολές παρακάμπτοντας κάθε έννοια δικαίουΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου