ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η ομορφιά της Λευκής Άριας Γυναίκας δεν πρέπει να χαθεί από τον κόσμο!


Κάποτε φτάνει η στιγμή , που ένας άνθρωπος ,  αναλογίζεται τη θνητότητά του κι αρχίζει να κάνει τον απολογισμό της ζωής του. Καθώς πλησιάζω στα πεντηκοστά πρώτα γενέθλιά μου , θαρρώ πως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.


Όπως πολλοί από σας γνωρίζετε, κάποιοι άνθρωποι ( ας τους αποκαλέσουμε " Παγκοσμιοποιητές " ) , οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους τη μοίρα του κόσμου , είναι αποφασισμένοι ν'ανακατέψουν και να καταστρέψουν τη μοναδικότητα και την ακεραιότητα κάθε φυλής κάθε έθνους και κάθε κουλτούρας , για χάρη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους.


Στους Παγκοσμιοποιητές περιλαμβάνεται ένα πλήθος από αδαείς και ημιμαθείς οπαδούς δογμάτων , όπως ο Σιωνισμός , ο ιουδαιοχριστιανισμός , ο Φιλελευθερισμός η Νέα Εποχή και άλλα. Άσχετα όμως με το συγκεκριμένο δόγμα που ακολουθούν , οι Παγκοσμιοποιητές έχουν ένα κοινό : σε όσους αντιμάχονται την επιμειξία και τη καταστροφή της Λευκής Φυλής , κολλάνε την ταμπέλα του μισαλλόδοξου , του ρατσιστή του φορέα τoυ μίσους και τα παρόμοια. Κι ας είναι η επιβίωση του είδους ο πρώτος και μεγαλύτερος νόμος της φύσης.


Πολλοί από σας γνωρίζετε ότι σκοπός της ζωής μου υπήρξε η συμμόρφωση με τον νόμο που περιγράφουν οι 14 Λέξεις :


"Πρέπει να διασφαλίσουμε την επιβίωση της Φυλής μας και το μέλλον των Λευκών Παιδιών"

Δυστυχώς , όμως , πάρα πολλοί Λευκοί ομόφυλοί μας , όταν αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι η φυλή μας , κινδυνεύει με εξαφάνιση εξαιτίας της επιμειξίας και της απαγόρευσης των φυλετικά καθαρών γεωγραφικών περιοχών , ξεσπάνε την οργή τους στους πλησιέστερους αλλόφυλους ανθρώπους είτε μαύρους είτε επίμεικτους νοτιοαμερικάνους είτε κίτρινους. Αυτή η αντίδραση είναι κοντόφθαλμη και παίζει το παιχνίδι των ΜΜΕ , που δίχως καθυστέρηση παρουσιάζουν την οργή σαν μίσος. Καιρός να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. ­


Προσωπικά δεν μισώ κανέναν εξαιτίας της φυλής του , του χρώματός του ή άλλων εθνοτικών , πολιτιστικών ή θρησκευτικών διαφορών. Και μάλιστα έχω φίλους , που ανήκουν σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες.

Ταυτόχρονα , έχω την εντιμότητα ν' αναγνωρίζω σαφείς διαφορές ανάμεσα στις διάφορες φυλές , που δημιούργησε ''η φύση και ο Θεός της Φύσης'' , όπως έλεγαν οι Πατέρες της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας.


Οι μόνοι άνθρωποι που μισώ είναι οι προδότες της δικής μου φυλής , που προωθούν την επιμειξία στο πλαίσιο της Παγκοσμιοποίησης , με αναπόφευκτη συνέπεια τη μελλοντική εξαφάνιση της Λευκής Φυλής μου, όπως κατά το παρελθόν συνέβη στην Καρχηδόνα , στην Αίγυπτο στην Περσία και αλλού. Η Ιστορία και οι νόμοι της φύσης δεν αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας : η επιμειξία ισοδυναμεί με αυτοκτονία για τη Λευκή Φυλή.


Η ίδια η Φύση απαιτεί τη γεωγραφική απομόνωση για την ανάπτυξη και επιβίωση κάθε φυλής και κάθε είδους. Τα μόνα πραγματικά " εγκλήματα μίσους " είναι το δουλεμπόριο , τα ανοιχτά σύνορα , οι υποχρεωτικοί εποικισμοί και κάθε άλλη μέθοδος που στρέφεται

ενάντια στη γεωγραφική απομόνωση των φυλών. Και υπό τις παρούσες συνθήκες , αυτό που συμβαίνει είναι μια κακόβουλη και εσκεμμένη γενοκτονία , η δολοφονία της Λευκής Φυλής , η οποία έχει καταλήξει μειονότητα σε πλανητικό επίπεδο. Αποτελούμε μόλις το 8% του παγκόσμιου πληθυσμού κι αυτό το ποσοστό είναι πολύ μικρότερο αν λάβόυμε υπόψη μας όσους από μας είναι σε ηλικία τεκνοποίησης ή νεότεροι. Κι όμως , μας αρνούνται το δικαίωμα της γεωγραφικής μας απομόνωσης.


Εδώ στην Αμερική , ζούμε κάτω από ένα παγκοσμιοποιητικό καθεστώς , το οποίο , αφού συνέτριψε τον Αμερικανικό Νότο , έκτοτε έχει απλώσει τα πλοκάμια του ως την Κούβα , το Μεξικό , τις διάφορες χώρες της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής , την Ιταλία , τη Γερμανία την Κορέα , το Βιετνάμ , τη Λιβύη , το Ιράκ , το Ιράν κι αλλού , με μοναδικό του στόχο να δολοφονήσει ή να σακατέψει 200 εκατομμύρια ανθρώπους , για να προωθήσει την Παγκοσμιοποίηση , τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.


Δεν νομίζετε πως είναι καιρός να στρέψουμε την προσοχή μας ενάντια στον πραγματικό εχθρό ;

Κάποιοι από σας ίσως ξέρουν και τις άλλες 14 λέξεις μου, που αποτελούν το προσωπικό κίνητρο για τον αγώνα μου :


"Διότι η ομορφιά της Λευκής Άριας Γυναίκας δεν πρέπει να χαθεί από τον κόσμο."


Πόσοι όμως από σας γνωρίζουν ότι μόνο το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι νεαρές Λευκές Γυναίκες ; Θα βοηθήσετε να σωθούν ; Ο αγώνας μας θα είναι ίσως ο πιο τιτάνιος αγώνας στην Ιστορία. Απαγορεύεται να χάσουμε !

1 σχόλιο:

  1. Καλά την βαμμένη την ξαντιά την θεωρείς άσπρη ? για ρότα τους asrous βορειοευρωπαίους να δούμε μας θεωρούν εμάς τους Έλληνες άσπρους ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή