ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Δήλωση βόμβα από τον πρώην Νομάρχη και Αντιδήμαρχο (νυν δ.σ. Παλαιού Φαλήρου) Θεόδωρο Κανέλλο, :Ο λαός θα πληρώσει την «ανικανότητα κάποιων».


Αυτοί που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά στο υπουργείο Οικονομικών η μεθυσμένοι είναι η ζουν σε άλλη χώρα. Δεν ξέρω αν η Τρόικα παίζει κάποιο ρόλο σ αυτό το αλαλούμ που επικρατεί αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τους έχω εμπιστοσύνη. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει , οικογένειες έχουν φτάσει στα όρια της τρέλας, τα συσσίτια έγιναν μέρος της ζωής μας.
Aκούστε τι έγινε. Η Κυβέρνηση έκοψε απροειδοποίητα το 30 % του ΚΑΠ. Αυτό σημαίνει ότι οι δήμοι δεν θα έχουν να πληρώσουν ούτε τη μισθοδοσία των εργαζομένων. Αλήθεια ποιοι το αποφάσισαν αυτό και κάτω από ποιες συνθήκες υπέγραψαν τέτοιες αποφάσεις. Μπορείτε να φαντασθείτε τι θα γίνει στις 30 Αυγούστου?

Για τη «βόμβα» αυτή πού έσκασε  ρωτήσαμε τον  πρώην Νομάρχης και Αντιδήμαρχος ( νυν δ.σ. Παλαιού Φαλήρου) Θεόδωρο Κανέλλο,. Να τι μας είπε :
“ Δεν ξέρουν η δεν θέλουν να ξέρουν για αυτά που αποφασίζουν και υπογράφουν. Δεν μπορούν να δουν ότι τελικά πίσω από τους αριθμούς που ψάχνουν υπάρχουν άνθρωποι . Λυπάμαι γιατί ο λαός θα πληρώσει την ανικανότητα κάποιον λίγων «Ανίκανων – Εκλεκτών». Όμως δεν θα το αφήσουμε έτσι. Θα το παλέψουμε με όλα τα Δημοκρατικά μέσα. Θα απαιτήσουμε ότι αξίζουμε. Είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας.”
Πείτε την αλήθεια-κάνει καλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου