Ο επικεφαλής της Task Force Χορστ Ράιχενμπαχ και η τετραμελής παρέα του επέλεξαν ένα εστιατόριο στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης για να γευθούν τα τοπικά εδέσματα και τα μακεδονίτικα κρασιά.
Σύμφωνα με το seleo.gr, για πρώτο πιάτο προτίμησαν ψαρόσουπα, ενώ στη συνέχεια έφαγαν χταπόδι ψητό στα κάρβουνα και ριζότο με θαλασσινά. Δοκίμασαν επίσης αμπελόφυλλα με κιμά, ενώ στη μέση του τραπεζιού έβαλαν παϊδάκια και σουτζουκάκια. Δοκίμασαν επίσης δύο μακεδονίτικα κρασιά, ενώ στο τέλος του γεύματος προτίμησαν αρμενοβίλ και προφιτερόλ με καυτή σοκολάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου