ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ Δημοτικός Σύμβουλος ΡΙΧΝΕΙ τη μάσκα του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο ?

Την 17η/9 ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μμ πραγματοποιήθηκε το πρώτο δημοτικό συμβούλιο στο δήμο Π. Φαλήρου. Ημερήσια διάταξη ήταν 75 θέματα, το πρώτο δημοτικό συμβούλιο της νέας δημοτικής περιόδου. Είχαν συνηθίσει ένα σύστημα σε όλη την παλιά δημοτική περίοδο να αποκλειστεί ο Φαληρικός λαός από την συμμετοχή του στα δημοτικά συμβούλια για να μη λαμβάνει γνώση και να διαπιστώνει τις παρανομίες τις παραλείψεις και την υποκριτική εργασία, να μη διαπιστώνει την πραγματική εικόνα ο ίδιος. Δυστυχώς σε όλα αυτά τα χρονιά έχει αποκλεισθεί ο Φαληρικός λαός με μεθόδευση για να βρίσκεται στο σκότος και να του σερβίρουν αυτά που τους συμφέρουν μιας και δεν υπάρχει τοπικός τύπος ,σας ενημερώνει το FaliroPressNews . Οι αποκαλύψεις ήταν πραγματικές βόμβες . Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο τ. Αντιδήμαρχος Μπουγάς Τρύφων ο οποίος με την τοποθέτηση του και την αγόρευση του συγκλόνισε και άφησε εμβρόντητους όλους τους παρευρισκομένους λέγοντας ότι αυτή η δημοτική περίοδος ξεκάνει με φωτιές, νεκρούς ψεύδη αντιδημάρχων με υποσχέσεις αρχηγών κομμάτων και δυστυχώς διαβλέπω ενώ θα πρέπει να σταματήσουν θα έχουμε και νέες φωτιές με την αποκάλυψη συνταρακτικών γεγονότων.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη για έναν αντιδήμαρχο ο οποίος μέσα σε αυτή την τραγική κατάσταση δεν είχε το φιλότιμο να πει στον κύριο Μπουγά και σε δημότες εις ερώτηση τους αν παραβρίσκεται ο Δήμαρχος στον τόπο της τραγωδίας . Αυτός ανεύθυνα τους εξαπάτησε και τους είπε ότι βρίσκεται εδώ και μάλιστα τους υπέδειξε να κατευθυνθούν προς την είσοδο του κτηρίου που ήταν τυλιγμένο στις φλόγες. Αυτό εξόργισε τους κατοίκους και τον ίδιο τον κύριο Μπουγά ο οποίος κατήγγειλε και ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο για τις γελοιότητες του Αντιδημάρχου  ζήτησε από τον Δήμαρχο την άμεση κατάργηση του, τότε διέκοψε τον κύριο Μπουγά ο αντιδήμαρχος κύριος Νίκυ με διαφορές απειλές... ο κύριος Μπουγάς απάντησε << Αντιδήμαρχε σιγά μη σπάσουν οι ζαρτιέρες σου ,ξέχασες που σε μαζεύαμε από την πλατεία μέθυσο και γυμνό όταν πρόδωσες τον κύριο Δούμα , να μάθεις να σέβεσαι τους δημοτικούς συμβούλους και τους δημότες, , >> τότε με έντονο ύφος ο δήμαρχος κ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο του παρενέβη και είπε <<σκάσε και κάτσε κάτω>> Αυτά που είπε ο κύριος Μπουγάς συγκλόνισαν όλους τους παρευρισκόμενους ,έδωσε το μήνυμα ότι άφοβα θα αποκαλύπτει το παρελθόν τους και οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια θέλουν να κάνουν, παραμένει ασυμβίβαστος, δυναμικός.. 
Στη συνεχεία ο κύριος Μπουγάς απευθυνόμενος στον δήμαρχο κ Χατζηδάκη του ζήτησε σε συνεργασία με την περιφέρεια να εφαρμόσουν το κοινωνικό πρόγραμμα που εξήγγειλε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσιπρας στη Θεσσαλονίκη. Να επισκεφτούν μαζί με τον επικεφαλή της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ κ Μερκουράκη την κυρία Ρένα Δούρου και να απαιτήσουν την υλοποίηση πιλοτικά στο δήμο μας τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά κάτω από το όριο της φτώχειας. Δωρεάν ιατρική περίθαλψη για όλους/Δραστική μείωση συμμετοχής στη φαρμακευτική δαπάνη. Πρόγραμμα εξασφάλισης στέγης. Στήριξη χαμηλοσυνταξιούχων. Ειδική κάρτα μετακίνησης με τα μαζικά μέσα μεταφοράς. Κατάργηση της εξίσωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.
Ο κ.ΜΠΟΥΓΑΣ  ζήτησε απο τον κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ να ενημερώσει για την πρόοδο της συνάντησης στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Τρίτον ο κύριος ΜΠΟΥΓΑΣ με την εμπειρία που έχει μελετημένος ρώτησε τον δήμαρχο γιατί κάνει κλειστή την οικονομική επιτροπή και την ποιότητα ζωής διότι δεν ενημερώνουν τις δημοτικές παρατάξεις για να παραβρεθούν στις συνεδριάσεις, ο δήμαρχος υποσχέθηκε ότι είναι παράβλεψη τους και στο εξής θα ενημερώνονται.
Τέταρτον ο Γιάννης Φωστηρόπουλος δήλωσε όσον άφορα την πυρκαγιά ότι η διοίκηση του δήμου ήταν παρούσα και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας Τσέλιου και θα βοηθήσει ο δήμος οικονομικά, τότε ο δήμαρχος πήρε το λόγο και είπε ότι μπορούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να καταθέσουν λεφτά στον λογαριασμό που άνοιξαν στην τράπεζα, δεν έχασε την ευκαιρία ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μπουγάς και απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους , ρωτώντας τους εάν προτίθενται τα 1,500 ευρώ παίρνουν από το δήμο να τα καταθέσουν στην οικογένεια Τσέλιου ,όπως ζητούν να καταθέσουν δημοτικοί σύμβουλοι οι όποιοι δεν αμείβονται, κανένας Αντιδήμαρχος δεν δήλωσε ότι δέχεται να καταθέσει τον μισθό του.
Πέμπτον ο δημοτικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Κύριος Μπίτσικας Ιωάννης Ιατρός έθεσε το θέμα βοήθειας στα σχολεία όπου και εκεί έμειναν άφωνοι διότι η βοήθεια ήταν μόνο με ομιλίες και παίρνοντας προϊόντα δήθεν αγνά , όπως μπανάνες για να φάνε τα παιδιά με ένα ποσό των 120.000 , ούτε διαγωνισμοί εγένετο σε αυτό ούτε και οι δημοτικοί σύμβουλοι γνώριζαν τον τρόπο εφαρμογής του προγράμματος δηλαδή άρχισε ο βόθρος να ξεχειλίζει, ο βόθρος αποκαλύπτεται . Ο κύριος Μερκουράκης ζήτησε τον φάκελο της καφετέρια flisvows park
ορμώμενος από την καταγγελία του κ Βασιλείου ότι δεν μπορεί να πληρώσει και πρέπει να γίνει έξωση ο δε κ. Ιωάννης Τριάντος είπε ότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα. Με αυτές τις καταγγελίες Βασιλείου και Τριάντου ξύπνησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε τον φάκελο. Στη συνέχεια έπρεπε να γίνουν ψηφοφορίες για νομικά πρόσωπα και σχολικές επιτροπές, πριν την ψηφοφορία πήρε τον λόγο ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής Σωτήρης Μεταξάς και δήλωσε ότι δεν συμμετέχουν στις ψηφοφορίες και ψηφίζουν λευκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου