ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

40 χρόνια Νέα Δημοκρατία στο Παλαιό Φάληρο !




Την εκδήλωση άνοιξαν ο πρόεδρος της Τ.Ο. Μιχάλης Κουμεντάκος και ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Κανέλλος, π. Νομάρχης και Αντιδήμαρχος, ο οποίος σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης.
H Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και η ΟΝΝΕΔ γιόρτασαν μαζί τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.
Την εκδήλωση άνοιξαν ο πρόεδρος της Τ.Ο. Μιχάλης Κουμεντάκος και ο αντιπρόεδροςΘεόδωρος Κανέλλος, π. Νομάρχης και Αντιδήμαρχος, ο οποίος σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης.
Ο κ. Κουμεντάκος καλωσόρισε τους καλεσμένους και στη σύντομη πλην, όμως, μεστή ομιλία του είπε πως, σήμερα η χώρα βρίσκεται περισσότερο από ποτέ, κοντά στην έξοδο από την κρίση, από τότε, 4 χρόνια πριν δηλαδή, που ο Γ.Α.Π., ανήγγειλε από το Καστελόριζο την προσχώρηση της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε. και το ΔΝΤ. Αμέσως μετά, ο κ. Κανέλλος μίλησε λέγοντας πως με πίστη, ειλικρίνεια, πεποίθηση στα πεπρωμένα της φυλής μας γιορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου με κάθε τιμή, χωρίς διχαστικά μηνύματα και ο κ. Κανέλλος ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας: "η πόλη μας είναι


παράδειγμα πολιτισμού, με αρχές εθνικές κι έτσι τιμούμε κάθε ημερομηνία που συμβολίζει για τη χώρα μας πολλά πράγματα. Αυτό κάνουμε και σήμερα, εορτάζοντας τα 40 χρόνια της Ν.Δ. Γι' αυτό , ενωμένοι όπως συνηθίζουμε, Νεοδημοκράτες, ΟΝΝΕΔίτες και κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου, προχωράμε με τον άξιο δήμαρχό μας, τον Διονύση Χατζηδάκη".
Τελειώνοντας, πρέπει να επισημάνουμε και την παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Παρόντες λοιπόν, ήταν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Φωστηρόπουλος, Ανδρέας Δούμας, Αλέξανδρος Κορόμηλος, Γιάννης Γουλιέλμος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Ασημακόπουλος, Μαρία Ζάγκα, Μιχάλης Μιχαηλίδης (Γραμματέας της Τ.Ο.), Χαρά Γιαννοπούλου, Αγγελική Ξινού, Ελένη Μαυρίδου, Κώστας Τεντόμας κ. ά.
Επίσης, διακρίναμε τον τ. Δήμαρχο Π. Φαλήρου Στ. Βλαχόπουλο, τον Δ/ντή της Βουλής Αθαν. Θεοδωρόπουλο, την πρόεδρο του Γυναικείου Εξωραϊστικού Συλλόγου Μαρία Καφούρου, τον επιχειρηματία Γιάννη Ζάγκα καθώς τις γνωστές και αεικίνητες Φαληριώτισσες Πόπη Μαχαίρακαι Βίκυ Βλάχου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου