ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΟΣ

 Ποιος δεν θυμάται τα νεανικά μας χρόνια, δηλ. την ένδοξη φλόγα που πηγάζει από τους νέους.
Οι μαθητές θέλησαν να κάνουν κατάληψη στο σχολείο. Ο έμπειρος αντιδήμαρχος τους αγκάλιασε και συντάχθηκε μαζί τους, διότι γνωρίζει από τα φοιτητικά του χρόνια ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τους νέους που διεκδικούν και δεν είναι φυτά.
Ευρέθησαν κάποιες μαμάδες, υποκινούμενες από κάποιους σοβαροφανείς πολιτικούς που το μόνο που έχουν μάθει είναι να γλύφουν, να γλύφουν μπας και πάρουν καμιά θεσούλα από το κατεστημένο.
Εκτός αυτού προσπάθησαν να τραβήξουν το χαλί στον πετυχημένο αντιδήμαρχο, γιατί χαλάει τα σχέδια τους σε κάποιος δημοτικούς συμβούλους, που διαβλέπουν τη θέση της αντιδημαρχείας παιδείας.
Ανθρωπάκια ξυπνήστε …
Η χώρα έχει βρεθεί σε αυτή την κατάσταση και έχετε ευθύνη εσείς. Διότι εδώ και σαράντα χρόνια , το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν να το παίζετε καλά και υποτακτικά παιδιά στους εκάστοτε Μαυρογιαλούρους, χωρίς να σκέφτεστε το αύριο των παιδιών σας που θα εγκαταλείψουν τη χώρα τους για ένα κομμάτι ψωμί, γιατί εδώ όλες οι πόρτες θα είναι κλειστές .
Όταν ο αήμνειστος Χριστόδουλος έλεγε να έρχονται τα παιδιά στις εκκλησίες ακόμα και με σκουλαρίκι, εσείς οι κυράτσες με τα κόκκινα κραγιόν φωνάζατε «Αχ τον αμαρτωλό!».
Ο Χριστόδουλος γέμισε τις εκκλησίες και πέτυχε να ανεβάσει το πνευματικό επίπεδο των νέων μας.
Ποιοι θέλατε να αγκαλιάσουν τα παιδιά σας; Oι εξωσχολικοί που κάνουν και διακίνηση ναρκωτικών;
Ο αντιδήμαρχος Κορόμηλος στέκεται δίπλα στους μαθητές, διότι ξέρει πολύ καλά ότι όποιος αγωνίζεται στο σχολείο του, στο χώρο της εργασίας του, δεν αποχαυνώνεται από τα μέσα ενημέρωσης. Αντιθέτως, είναι η ελπίδα για το αύριο…

ΥΓ. Όλοι γνωρίζετε ότι από αυτό εδώ το μετερίζι, δίνουμε τη μάχη μας για το αληθές και ποτέ δεν συμβιβαστήκαμε με το άδικο.Πικράναμε, δεν αδικήσαμε αλλά αγαπηθήκαμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου