ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Δύο γυναίκες που συνέβαλαν να αλλάξει γνώμη μέσα σε λίγες ώρες ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης

Αντιμέτωπος με μία ανέλπιστη πολιτική εξέλιξη ήρθε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης. Όπως όλα δείχνουν είναι πλέον ανοιχτός ο δρόμος για τον κ. Χατζηδάκη να παίξει ενεργό ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή ξεφεύγοντας από τα στενά όρια του δήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Faliro Press News ο Υπουργός Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας έστειλε επιστολή στον κ. Χατζηδάκη ζητώντας του να τον ακολουθήσει σε καίρια θέση στο υπουργείο (ακόμη και ως υφυπουργός) συμβάλλοντας με την εμπειρία που έχει στο ναυτικό στη διευθέτηση σοβαρών προβλημάτων της χώρας μας.
Μετά από αυτό το ξαφνικό γεγονός ο δήμαρχος κάλεσε τους αντιδημάρχους σε έκτακτη σύσκεψη για να τους ενημερώσει και να ζητήσει τη γνώμη τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ειδοποιήθηκαν για τη σύσκεψη οι κ.κ. Δούμας και Κορόμηλος. Μάλιστα ο κ. Χατζηδάκης εβρισκόμενος σε αναστάτωση ζήτησε τη βοήθεια της διευθύντριας του δήμου ώστε να συντάξουν από κοινού την επιστολή παραίτησής του. Αποφάσισε δε να προτείνει για τη θέση του δημάρχου τον τέως δήμαρχο κ. Γιώργο Χρυσοβερίδη.
Οι εσωτερικές διεργασίες όσο και αν προσπάθησαν οι εμπλεκόμενοι να μην πάρουν διαστάσεις έγιναν γνωστές στους υπαλλήλους του δήμου οι οποίοι άρχισαν να εκλιπαρούν το δήμαρχο μα μη φύγει από το δήμο. Για τη θέση των αντιδημάρχων επί του θέματος δεν είμαστε σίγουροι. Πάντως τους είδαμε να ανάβουν κεράκι στον Άγιο Αλέξανδρο μετά τη γνωστοποίηση του γεγονότος. Άραγε προσευχήθηκαν για να μείνει ή να φύγει ο δήμαρχος; Ο μόνος που υποστήριξε θερμά από τη πρώτη στιγμή τη μετακίνηση του δημάρχου στο Υπουργείο Άμυνας ήταν ο κ. Κανέλλος ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία να ζητήσει από τον κ. Χατζηδάκη να τον διορίσει Γενικό Γραμματέα του υπουργείου ή αρχηγό του στρατού.
Ο «γρίφος» λύθηκε όταν ο δήμαρχος ρώτησε τα μέλη της οικογενείας του να τον συμβουλεύσουν τι να κάνει τελικά. Έτσι αποφάσισε να μην δεχτεί την πρόταση αφού πολύ σοφά οι οικείοι του του υπενθύμισαν ότι δεν μπορεί να προδώσει το 60% των δημοτών που τον στήριξε.

1 σχόλιο:

  1. Για άλλη μία φορά ΜΠΡΑΒΟ στο Δήμαρχό μας που αποφάσισε να παραμείνει στις επάλξεις του Παλαιού Φαλήρου. Είναι μία απόφαση που τον τιμάει, αλλά που τιμάει και εμάς το λαό του Παλαιού Φαλήρου. Ο Δήμαρχος άκουσε την οικογένειά του και παράμεινε "στην οικογένειά" του!
    Ευχαριστούμε πολύ Δήμαρχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή