ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ο Σύλλογος "Φίλοι του Ερυθρού Σταυρού" Παλαιού Φαλήρου πραγματοποιήσαν για μία ακόμα χρονιά εδήλωση φιλανθρωπικού σκοπού!


Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου διεξήχθηκε φέτος η εκδήλωση φίλων του Ερυθρού Σταυρού Παλαιού Φαλήρου σε γνώστη μουσικοταβέρνα της Αμφιθέας. Το παρών έδωσε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η τ.Αντιδήμαρχος Βίκυ Ανδρικοπούλου, Αντιδήμαρχος Ανδρέα Δούμα, Βασιλική Κασιμάτη, Αντιδήμαρχος Γιάννης Γουλιέλμος, , Δημοτική σύμβουλος Μαρία Ζάγκα, Ο Δημοτικος συμβουλος Γιατρός Μπήτσικας Ιωάννης,Δικηγόρος.Η παρ'Αρείω Πάγω- τ.Δημοτικός Σύμβουλος Ολυμπία Αναστασοπούλου, Μαρία Φωτίου, Λίλιαν Παπαδοπούλου κ.λ.π.
Η πρόεδρος του συλλόγου Βιβή Θεοδοσίου, πλαισιωμένη από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ευχαρίστησε και καλωσόρισε τους παρευρεθέντες που για μια ακόμα φορά και με τις παρούσες δύσκολες για όλους, οικονομικά συνθήκες, βρέθηκαν κοντά τους και τους συμπαραστέκονται, προκειμένου ν' ανακουφιστούν όσο το δυνατόν περισσότερες άπορες οικογένειες της περιοχής και όχι μόνο.

Παρουσία του δημάρχου της πόλης Διονύση Χατζηδάκη, ο οποίος εξήρε το φιλάνθρωπο και θεάρεστο έργο του Συλλόγου οι καλεσμένοι εκτός από το πλούσιο γεύμα που απόλαυσαν, διασκέδασαν με ζωντανή μουσική, τραγούδια και χορευτικά.

Το Faliro Press News αναγνωρίζει το έργο της κ. Θεοδοσίου και τη συγχαίρει για την ενεργό φιλανθρωπική της δράση όλα αυτά τα χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι σπάνια στις μέρες μας συναντάμε τέτοιους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου