ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!



Προβληματισμένος σχετικά με το νέο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων που προωθεί η περιφερειάρχης Αττικής κ. Δούρου και τη λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα αυτού εμφανίζεται ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Δ. Χατζηδάκης. Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου με την πολυετή εμπειρία του σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης έχει ενστάσεις σχετικά με την εφαρμογή του μέτρου και ζητά με επιστολή του από την κ. Δούρου να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα. « Ποιο είναι το νέο αποκεντρωμένο σύστημα και ποιο το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του. Έχει η περιφέρεια εντοπίσει και μελετήσει τους χώρους αυτούς για να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση απορριμμάτων και σε ποιους δήμους. Είναι εφικτή η αδειοδότηση των χώρων αυτών; Έχει εξασφαλισθεί η κοινωνική αποδοχή- συναίνεση των δημοτών σε κάθε δήμο;» Ρωτάει ο κ. Χατζηδάκης και ζητά απάντηση από την κ. Δούρου.
Το θέμα των απορριμμάτων στους δήμους είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα και το γνωρίζει καλά αυτό ο κ. Χατζηδάκης μέσα από την πολυετή θητεία του στο δημαρχιακό θώκο. Γι’ αυτό εντοπίζοντας ελλείψεις και αστοχίες στο προωθούμενο νέο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων δεν ήταν δυνατόν να μείνει άπραγος και να μην εκφράσει τις ενστάσεις του οι οποίες είναι εύλογες και θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψιν από την κ. Δούρου.
Το Faliro Press News σας παραθέτει αναλυτικά την επιστολή του κ. Χατζηδάκη η οποία περιλαμβάνει εύστοχες και καίριες παρεμβάσεις και πραγματικά αξίζει να διαβαστεί από τους δημότες μας για την ενημέρωσή τους επί του θέματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου