ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ένας Μπόμπολας γεννιέται στο Παλαιό Φάληρο το όνομα αυτού ΤΣΙΓΚΟΣ!

Σε μεγάλη «δύναμη» εξελίσσεται η εταιρεία Τσίγκου στο Παλαιό Φάληρο. Ως ένας νέος «Μπόμπολας» ο κ. Τσίγκος με τα τέκνα του έχουν αναλάβει την εκτέλεση όλων των δημοσίων έργων στο Παλαιό Φάληρο και μάλιστα με απευθείας ανάθεση. Το δημαρχείο έχει γίνει το δεύτερο γραφείο των μεγαλοεργολάβων οι οποίοι μπαινοβγαίνουν δίνοντας εντολές στην τεχνική υπηρεσία του δήμου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Faliro Press News ο κ. Σπύρος Τσίγκος πραγματοποιεί συνεχείς συσκέψεις με τη δημοτική αρχή. Το blog μας βρίσκεται στην πηγή των γεγονότων και θα σας παρέχει συνεχή ενημέρωση για το περιεχόμενο των συζητήσεων του κ. Τσίγκου με τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και την τεχνική υπηρεσία του δήμου. 
Πάντως για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για το νέο αίμα των μεγαλοεργολάβων σας παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία:
Ο Τσίγκος σπούδασε αρχιτεκτονική στο architectural association school of architecture του Λονδίνου και δίδαξε στα summer courses της ίδιας σχολής το καλοκαίρι του 2003.
Το 2004 μαζί με τον αδερφό του ίδρυσαν την tdc, εταιρία μελετητική – κατασκευαστική, της οποίας οι δραστηριότητες επεκτείνονται από το πειραματικό design μέχρι το αστικό development και την δημιουργία υψηλής ποιότητας κατοικιών.
Τα έργα της tdc έχουν δημοσιευτεί εκτενώς σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ από το 2007 έχει συμπεριληφθεί στο wallpapers directory of architects.
Ο Τσίγκος συμμετείχε σαν ομιλητής στο London festival of architecture μετά από πρόσκληση του περιοδικού wallpaper και στο πρώτο ελληνικό pecha kucha.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου