ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Προς τους... παρίες*, εξ απόρων Δημάρχους και τον Δήμο τους



Δώρον, Λαϊκές εκφράσεις Τρείς!
"Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και των ευγενών τους κώλους"
"Το σκατό χάνεται, το σόι δεν χάνεται!"
"Μήν κάνεις σεμπριά με τους... δυνατούς και, πρό πάντων, μη φυτέψεις μαζί τους κρεμμύδια. Θα σου τα τρίψουν στην μούρη!"
.....................................
Τον λογαριασμό, πάντα, θα τον πληρώνει ο τόσον αφελής, ο συρόμενος και φερόμενος από τους δημοκόπους, πολιτικά ακατέργαστος λαός. Και οι θηρευτικές θηλιές, βρόγχος γενεών υποδούλων, για τον Λαούς υφαίνονται!
Σήμερα, εν Ελλάδι, το... ξύλο, το πολύ το... ξύλο, εκ μέρους των ηγεσιών του Συστήματος, κάποιοι θα το... φάνε! Και αυτοί δεν θα είναι, όπως δεν ήταν ποτέ, οι "ευγενικής καταγωγής" ιθαγενείς πολιτικοί. Οι ευγενείς ιθαγενείς, χαρισματικοί Εργολάβοι-Έπαρχοι, έρχονται από πολύ παλιά! Εκ των αυτοκρατορικών Περσών η... διδασκαλία και δια του Αλεξάνδρου του Μεγάλου τα βάρβαρα έθη!
Τα παιδιά του Αγωγιάτη, τα παιδιά του Παπά, τα παιδιά του Ταχυδρόμου, τα παιδιά του Παντοπώλη, τα παιδιά του Γαλατά, τα παιδιά του Χωριάτη, του Καφετζή, του Υπαλλήλου, τα παιδιά τα Δικά μου και τα Δικά σου, τα παιδιά του απλού κόσμου, όταν τα... ψηλώνουν, τα περιμένει, ανάλογα με τις εξελίξεις και εφ’ όσον υπάρξει εμπλοκή του Συστήματος, κάποια πολύ Κακή Μοίρα! Γι’ αυτά τα παιδιά, οι βρώμικες δουλειές και τα... σφουγγαρίσματα του συστήματος και οι θηλιές!
Υ.Γ. Για πέστε μας! Διονύση μου, τ’ άκουσες τι λένε τα πουλάκια;
Τ’ ακούσατε χωριατόπουλα φτωχόπουλα, εξ απόρων όρχεων, κοστουμάκια, ταλαντούχα... ξυλοπόδαρα της πολιτικής; Τ’ ακούσατε τι λέγει, για εσάς, ο σοφός Λαός και τα πουλάκια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου