ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Η ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Το έργο που έχει γίνει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Π.Φαλήρου επί Προεδρίας της π.Αντιδημάρχου Βίκυς Ανδρικοπουλου είναι γνωστό όχι μόνο στο Π.Φάληρο αλλά στο πανελλήνιο. Ανέλαβε ένα ρημάδι-ετοιμόροπο κτίριο που δεν πατούσε άνθρωπος το πόδι του και το μετέτρεψε σε υπερσύγχρονη-πρότυπη δημοτική βιβλιοθήκη.Αύξησε συντριπτικά τα μέλη, δημιουργησε ηλεκτρονική βιβλιοθήκη,έφερε σπουδαίες δωρεές βιβλίων.Επεισε σημαντικές προσωπικότητες απο τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών να δώσουν διαλέξεις, έκανε επιμορφωτικές ημερίδες. Οι Φαληριώτες πραγματικά την ευγνωμονούν γι αυτές τις παροχές και τις αποδίδουν προσωπικά φυσικά όλη αυτή την επιτυχία.

Σαν το ποντίκι στη φάκα πιάστηκε ο ‘νεοσύλλεκτος” δημοτικός σύμβουλος της αριστεράς Κώστας Μερκουράκης, ο οποίος μη γνωρίζοντας το παραμικρό απο τα προαναφερθέντα (ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΩΣΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ), έσπευσε στο δημοτικό συμβούλιο στς 30 Νοεμβρίου 2014 με το γνωστό παλαιοκομμουνιστικό τρόπο, να κάνει σπέκουλα σε μια ομάδα υπαλλήλων της Βιβλιοθήκης στην οποία πρωταγωνιστεί η υπάλληλος Αννα Στυλιανοπούλου-(εξαδέλφη της λαικής πρωταγωνίστριας ταινιών παλαιάς κοπής).

Υπερθεματίζοντας μαζί με τον σύμβουλο Γιώργο Βασιλείου, ο οποίος κληρονόμησε τα απομεινάρια της παράταξης Καψάνη ως ο μόνος που είχε το ψώνιο να κατέβει ως καψανικός υποψήφιος δήμαρχος, (ως γνωστόν ο Νίκος Δέτσης έφυγε νύχτα και άφησε σύξυλη την παράταξη Καψάνη), έθεσαν θέμα για την “καημένη υπάλληλο που διώκεται” και τα εξαπτέρυγα της, ζητώντας κατά προκλητικό τρόπο να μην ανανεώσει ο δήμαρχος την θητεια της κυρίας Ανδρικοπούλου στη δημοτική βιβλιοθήκη!

Ο π.Αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Τρύφωνας Μουγάς έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ενημερώνοντας τους αφελείς συμβούλους πως η συγκεκριμένη υπάλληλος έχει βολέψει τον γιο της εδώ και χρόνια στο δήμο Π.Φαλήρου.Ετσι λοιπόν είναι οι κατατρεγμένοι και αδικημένοι υπαλλήλοι κ.κ. Βασιλείου και Μερκουράκη?? Βολεύουν τα θρεφτάρια τους και γλείφοντας την κάθε δημοτική αρχή επιβιώνουν σε βάθος χρόνου!! Και μόλις βρουν νέο όχημα μεταπηδούν για να ξαναγλύψουν!!

Τόσο αδικημένη είναι η υπάλληλος Στυλιανοπούλου που με την ανεκτικότητα της Προέδρουκυρίας Ανδρικοπούλου κατάφερεσε ηλικία 60 χρόνων!! να πάρει πτυχίο. Γνωρίζουμε πολύ καλά απο καταγγελίες δημοτών-μελών της δημοτικής βιβλιοθήκης πως η συγκεκριμένη υπάλληλος “έγραφε στα παλιά της υποδήματα” τους παντες και τα πάντα, καθήμενη με τις ώρες στη βάρδιά της και γράφοντας τις εργασίες για τη σχολή της στους υπολογιστές της βιβλιοθήκης!!Πήγαιναν μέλη να δανειστούν βιβλία και δεν έμπαινε στο κόπο ούτε να τους καλημερίσει γιατί εργαζόταν σκληρά για τον εαυτούλη της...

Το γλύψιμο που έκανε στην κυρία Ανδρικοπούλου για να της αναγνωριστεί το πτυχίο και να λαμβάνει τα 150 ευρουδάκια επιπλέον ήταν άνευ προηγμένου και το γνωρίζει όλο το δημαρχείο!!Ξημεροβραδιαζόταν έξω απο το γραφείο της αντιδημάρχου, με αποτέλεσμα η κυρία Ανδρικοπούλου να εισηγηθεί την αναγνώριση του πτυχίου της....

Γνωρίζουμε ακόμη πως επειδή η υπαλληλος Αννα Στυλιανοπούλου υπήρξε στα νιάτα της χειμερινή κολυμβήτρια , έχει πληρώσει μεροκάματα και μεροκάματα η δημοτική βιβλιοθηκη για να κάνει τα μπάνια της στον Μπάτη κατά τη διάρκεια του ωραρίου της και να επιστρέφει στη Βιβλιοθήκη με περίσσιο θράσσσος για να στεγνώσει το μαγιώ της πάνω στα καλοριφέρ....!!

ΟΛΑ αυτά με την πλήρη ανεχτικότητα του τότε δημάρχου Δημήτρη Καψάνη, καθώς ήταν κι εκείνος που την είχε προσλάβει και την είχε τοποθετήσει στη Βιβλιοθήκη!! Αντιδρούσε η Πρόεδρος και παραπονιόταν εντόνως τότε στον δήμαρχο, “δώσε τόπο στην οργή και στη τρελλή” απαντούσε ο Καψάνης.

Στο πάνθεο των ασύλληπτων δράσεων της “κατετρεγμένης υπαλλήλου” Αννας Στυλιανοπούλου ήταν η περίοδος που εγκατελειψε για 3 ολόκληρους μήνες την Δημοτική Βιβλιοθήκη προκειμένου να ακολουθήσει τον “φίλο της” όπως επικαλείτο εκείνη τη περίοδο, γνωστό καθηγητή και ιστορικό προκειμένου να τον βοηθήσει στον αγώνα του για το “ανεξάρτητο απο τα καποδοστριακά δεσμά Βραχάσι”!!! Αφαντη η ευσυνείδητη υπάληλος απο την εργασία της επί δημαρχίας Καψάνη, κ.κ.Βασιλείου και Μερκουράκη.

Αποκορύφωμα της ανισσόροπης και ανιστόρητης αυτής υπαλλήλου υπήρξε ο εφιάλτης που πέρασε φαληριώτισσα δασκάλα απο την υπάληλο Στυλιανοπούλου που ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ εγκατέλειπε το πόστο της και την εργασία της στη Δημοτική Βιβλιοθήκη για να πηγαίνει στο σχολείο όπου και εργαζόταν η έρημη δασκάλα και να την βρίζει χυδαιότατα διότι είχε σχέση με τον σημειώστε:

ΠΡΩΗΝ σύζυγό της!! Εφτασε σε σημείο τότε ο διευθυντής του σχολείου να επικοινωνήσει με τον τότε Δήμαρχο Καψάνη και να του ζητήσει το λόγο για το ΠΟΥ εργάζεται επιτέλους αυτή η γυναίκα, όταν καθημερινά κρεμιέται στα κάγκελα και χουλιγκανίζει με άθλιες εκφράσεις στην καημένη δασκάλα....Αυτό είναι το “λοξό ΠΟΥΛΕΝ” που επενδύσατε, αδίκως ευελπιστείτε σε ψηφαλάκια, γι αυτό κοιτάξτε κύριοι σύμβουλοι να ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα του Π.Φαλήρου.

Η αρρωστημένη φιλοδοξία αυτής της υπαλλήλου για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να γίνει διευθύντρια της Βιβλιοθήκης πριν τελικά συνταξιοδοτηθεί, ταυτόχρονα με το γεγονός ότι ολα αυτά τα χρόνια είχε αιρετή προισταμένη της “μια κοπέλα που είχε την ηλικία του γιου της”, όπως πλήθος Φαληρωτιωτών γνωρίζουν, έχουν κάνει το μίσος της γιγαντιαίο.

Για την ιστορία αγαπητοί κρατήστε κι αυτή τη πληροφορία: Oι βιβλιοθηκονόμοι που εργάζονται στη δημοτική βιβλιοθήκη εχουν όλοι προσληφθεί απο την κα Ανδρικοπούλου, όταν ήταν Προεδρος. Ολες τους οι συμβάσεις είναι υπογεγραμένες απο την ίδια και ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ επί Προεδρίας Ανδρικοπούλου....!

Ανθρακας ο θυσαυρός σας κ.κ.Μερκουράκη και Βασιλείου...Γελοίο πως δαπανήσετε τόση ώρα απο τα θέματα προ ημερησίας, για το άτομο περί ου ο λόγος!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου