ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Νέες θέσεις εργασίας για ανέργους στη Ντίσνεϊλαντ

Ακριβώς έναν χρόνο μετά την τελευταία επίσκεψή τους στην Αθήνα, οι εκπρόσωποι της γαλλικής «μεγαλούπολης» του Μίκυ Μάους και της παρέας του θα επιστρέψουν στην πρωτεύουσα τον προσεχή Ιανουάριο, υποσχόμενοι ξανά σε νέους και νέες ανέργους μια «φανταστική» εποχιακή θέση εργασίας στα γκισέ, τα μαγειρεία, τα ξενοδοχεία και τα παιχνίδια-υπερπαραγωγή της Disneyland.
Με «κράχτες» τον καθαρό μισθό, ύψους 1.100-1.450 ευρώ (αναλόγως τη σύμβαση) και την κάλυψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, οι υπεύθυνοι πρόσληψης προσωπικού της γαλλικής Disneyland καλούν όσους γνωρίζουν καλά αγγλικά και γαλλικά να στείλουν την αίτησή τους στην ιστοσελίδα www.disneylandparis-casting.com έως τις 10 Δεκεμβρίου. Εφόσον επιλεγούν, θα περάσουν στη δεύτερη φάση, δηλαδή στο τετ α τετ με τους υπευθύνους της Disneyland σε κάποιο κεντρικό ξενοδοχείο ή πολυχώρο της Αθήνας.
 

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο περίπου 80 νέοι και νέες (στην πλειονότητά τους άνεργοι με πτυχία) από διάφορες περιοχές της Ελλάδας είχαν δώσει το «παρών» στη συνέντευξη στην Αθήνα. Επρόκειτο για τους επιλεγέντες ανάμεσα στους... χιλιάδες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για εποχική απασχόληση με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (από τετράμηνες έως ετήσιες) στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ψυχαγωγικό πάρκο.

Ακόμη μία φορά η Disneyland αναζητεί σερβιτόρους, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, προσωπικό για τα δεκάδες καταστήματα, μπαρ και ξενοδοχεία, ανιματέρ και πωλητές στα εκδοτήρια, με τους υπευθύνους να επισημαίνουν ότι δεν αποκλείεται και η σύναψη συμβάσεων αορίστου χρόνου. Οι απαιτήσεις συνοψίζονται στα εξής: Ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να γνωρίζει άπταιστα γαλλικά και αγγλικά, ενώ δεν είναι απαραίτητη οποιαδήποτε προηγούμενη εργασιακή εμπειρία. Σύμφωνα με τις οδηγίες των εκπροσώπων της Disneyland, όποιος «πετάξει» τελικά για Παρίσι θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει στον... κουμπαρά του σχεδόν 700 ευρώ, μόνο για τα έξοδα του πρώτου μήνα, εκ των οποίων τα 200 ευρώ προορίζονται για τη στέγαση σε εστία με συγκάτοικο. Σύμφωνα με πληροφορίες άλλωστε, από τον μισθό των εργαζομένων αφαιρείται κάθε μήνα ένα ποσό για τη διαμονή. Από την πλευρά της, η εταιρία προσφέρει διάφορα «μπόνους», όπως έκπτωση 80% στις μετακινήσεις του εργαζομένου με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και 152 ευρώ για τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς το Παρίσι. Επιπλέον ο εργαζόμενος θα μπορεί να δέχεται επισκέψεις φίλων του στην εστία (χωρίς ωστόσο να μπορούν να διανυκτερεύσουν), ενώ μετά τους πρώτους δύο μήνες απασχόλησης ο υπάλληλος αποκτά ελεύθερη πρόσβαση στην Disneyland για τρεις φίλους του. Σημειώνεται ότι η ευρωπαϊκή Disneyland (ή Disneyland Paris) βρίσκεται στο προάστιο Marne-la-Vallee του Παρισιού και αποτελείται από δύο ξεχωριστά πάρκα, το Disneyland Park και το Walt Disney Studios Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου