ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται στην εξουσία με τους «χρωματικούς» ελιγμούς του Λένιν και όχι με την τακτική του Στάλιν!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας συνασπισμός, αυτόνομων μέχρι χθες, αριστερών κομμάτων - ρευμάτων - κινημάτων, που για πρώτη φορά κατάφεραν να αφήσουν κατά μέρος τις μόνιμες αντιεξουσιαστικές αριστερές ιδιαιτερότητες με τις παιδικές αρρώστιες (βλέπε Β. Ι. Λένιν: Ο «ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ») και να διεκδικήσουν αυτή τη φορά δυναμικά και ξεκάθαρα μία αριστερή διακυβέρνηση, εγκαταλείποντας το δρόμο της ανώδυνης για το σύστημα διαμαρτυρίας.Οι αντίπαλοι μέχρι τώρα εφησύχαζαν ξέροντας το συνήθειο της Αριστεράς να χτυπάει εσαεί τη γροθιά της στο μαχαίρι. Συνεχίστε έτσι ακάθεκτα διαλαλούσαν ξέροντας τον μετά βεβαιότητας επερχόμενο αιμορραγικό θάνατο!

Έφτασαν όμως οι μέρες που αποφάσισε η Αριστερά να εγκαταλείψει την μονολιθικότητα και τον απομονωτισμό της επιλέγοντας και αυτή να διεκδικήσει τα δικαιώματά της εφαρμόζοντας τους ενυπάρχοντες κανόνες. Τακτικές κινήσεις, σχεδιασμοί και ελιγμοί, βάζοντας στο περιθώριο τις φοβίες της περί απορρόφησής της στο υπάρχον κατεστημένο.
Κατανοώντας ότι στο ευρωπαϊκό σήμερα, οι επαναστάσεις με τα όπλα και τη βία είναι ανέφικτες, επέλεξε να καταλάβει τα χειμερινά ανάκτορα με την επανάσταση των μυαλών! Μας θέλετε λοιπόν με την ψήφο του ελληνικού λαού; Με την ψήφο του θα μας έχετε!Τι μέλλει λοιπόν γενέσθαι; Τι νόμιμα όπλα εναπόμειναν στις μνημονιακές δυνάμεις, πέραν των εφεδρειών της προβοκάτσιας και των άκρως επικίνδυνων σχεδίων που ίσως επιχειρηθεί να εφαρμοστούν στο ψυχορράγημα;
Αναχώματα. Αναχώματα για την αποφυγή της επερχόμενης πλημμυρίδας!
Έτσι εξηγείται η σπουδή του κατεστημένου να δημιουργηθεί άμεσα, ως αντίβαρο της κεντροδεξιάς, ένας ανανεωμένος, άμεμπτος και συμπαγής κεντροαριστερός χώρος, (ΠΟΤΑΜΙ, ΕΛΙΑ κ.α.). που δεν θα περιλαμβάνει τον ΣΥΡΙΖΑ, αποσκοπώντας στον ευπρεπισμό μεν, αλλά στη διαιώνιση δε της υπάρχουσας κατάστασης, χωρίς ρήξεις και ανατροπές.

Την ίδια στιγμή οι Νεοδημοκράτες βολευτές ξεφάντωσαν τα Χριστούγεννα ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ ενώ οι περισσότεροι Έλληνες πένονται!
Λαμπερά Χριστούγεννα με πολύ κέφι, ποτό και χορό στα καλύτερα κλαμπ restaurant του Κολωνακίου και της Αράχοβας πέρασαν υπουργοί, βουλευτές και πρώην υπουργοί της ΝΔ.
στην «Ακουρέλα» της κοσμικής Αράχοβας, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Γιώργος Βουλγαράκης με την συνοδεία μεγάλων επιχειρηματιών, «έκαιγαν» το μαγαζί με τα κέφι και τις σαμπάνιες που άνοιγαν αφειδώς.
Πολλοί άλλοι βουλευτές και υπουργοί απλά έφυγαν στο εξωτερικό για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Ποιοι; Ε, κουραστείτε και λίγο και ψάξτε ποιοι έχουν ζητήσει άδεια από την Βουλή για να απουσιάσουν στο εξωτερικό…
Πάντως πολλοί προτίμησαν Λονδίνο και Νέα Υόρκη…
Τα υπέροχα Χριστούγεννα της ΝΔ
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΦΤΑΙΓΕ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ..
Μη στεναχωριέστε: Όλοι οι νεκροί είναι καλά στην υγεία τους, (χαίρουν άκρα υγείας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου