ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ- ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ «ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΠΟΤ!!

Αναφερόμενη στα πολιτικά διαφημιστικά σποτ, που υιοθέτησαν τα επιφανή πολιτικά κόμματα και οι αρχηγοί των, για τις επικείμενες εκλογές, θα ήθελα να εκφράσω τα συναισθήματα και τις σκέψεις που μου προκάλεσαν. Αφ ενός παραθέτω την παραπάνω φωτογραφία, για να πάψουν μερικοί να εικάζουν πως τάχα έταξαν σπουδές ή άλλες μελλοντικές εξασφαλίσεις στα παιδιά που δέχτηκαν να λάβουν μέρος στις διαφημίσεις!
Αντιθέτως, γνωρίζοντας οι πολιτικοί αρχηγοί την πείνα που έχουν εξασφαλίσει στα παιδιά όλων μας, λόγω της κρίσης και ανεργίας που οι πολιτικοί αρχηγοί και τα διαφημιζόμενα κόμματα προκάλεσαν, με λίγο ψωμί και μερικές προμήθειες για να τσουλήσει ο μήνας στα σπιτικά των παιδιών, τα μεταχειρίστηκαν ώστε να προβάλουν την ανύπαρκτη μέριμνα τους για το παρόν και το μέλλον της νεολαίας και κατ επέκταση της χώρας μας.
Παράλληλα, ας αναλογιστούμε πως ενήλικες δεν δέχτηκαν ανάλογες προτάσεις που τους απήυθηναν οι σχετικές διαφημιστικές για συμμετοχή στα διαφημιστικά των προδοτικών κομμάτων , οπότε ήταν ανάγκη των συστημικών αρχηγών να προσφύγουν στην εκμετάλευση των παιδιών και των νέων. Την ίδια ώρα οι ίδιοι πολιτικοί αρχηγοί αφαιρούν προεκλογικά από 100 000 νέους, το δικαίωμα του εκλέγειν με φαιδρές δικαιολογίες από τους κυβερνώντες, αλλά και σιωπηλή αποδοχή αυτού του κραυγαλέου αντιδημοκρατικού φαινομένου, απ όλους όσους πασχίζουν να μας πείσουν πως αποτελούν λαμπρή επιλογή για την αυριανή κυβέρνηση της χώρας.

Κλείνοντας αναφέρω τα λόγια την Καινής διαθήκης και προμηνύω το τέλος όλων σας..

Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί…

ΕΝΑΤΗ Εναλλακτική Τηλεόραση

enalatv.wordpress.com

Επιμέλεια- Σύνταξη: Αγγελική Μαυροδάκου Μαυροειδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου