ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Δ. Χατζηδάκης: "Δεν πρόκειται να σας χαρίσω τον Κανέλλο"

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, και από πηγές που δεν αμφισβητούνται, η Ν.Δ. πρότεινε στον εικονιζόμενο π. Νομάρχη και νυν δημοτικό σύμβουλο Παλαιού Φαλήρου Θεόδωρο Κανέλλο, να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Β' Περιφέρειας Αθηνών.
Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, απευθυνόμενος προς τους αρμόδιους για το ζήτημα αυτό, είπε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, γιατί ο κ. Κανέλλος, είναι ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του.

"Δεν σας τον χαρίζω" ακούστηκε να λέει, παρουσία του βουλευτή Επικρατείας κ. Σταμάτη και των κ. κ. Μεϊμαράκη, Παπαμιμίκου και Δημ. Καλογερόπουλου, οι οποίοι συμμετείχαν στις διαδικασίες του αρμόδιου οργάνου.

Από την πλευρά του τώρα, ο κ. Κανέλλος είπε ότι, τον τιμά η πρόταση αυτή του κόμματος, όμως από τη στιγμή που ο δήμαρχος με τον οποίο εκλέγεται επί σειρά 4ετιών, έχοντας διατελέσει και αντιδήμαρχος αρκετές φορές, δεν συμφωνεί, ταυτίζεται με τη θέση αυτή και συνεχίζει να βρίσκεται μαζί του στη διοίκηση του Δήμου.

Σ' ότι αφορά τις επικείμενες εθνικές εκλογές, ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης ανέφερε πως, είναι βέβαιος ότι στην περιοχή του η Ν.Δ. θα πετύχει +10% από την προηγούμενη φορά. 


Πηγή: vimaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου