ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Τσοχατζόπουλος και γνωστός δικηγόρος στους κατηγορούμενους για το κύκλωμα εκβιαστών

Δύο πολύ γνωστά ονόματα, ενός δικηγόρου και του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου, είναι μεταξύ των 37 κατηγορούμενων για εμπλοκή στο κύκλωμα εκβιαστών που εξαρθρώθηκε την Παρασκευή. Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” ο δικηγόρος κατηγορείται για χρηματισμό σωφρονιστικού υπαλλήλου όπως επίσης γυναίκα δικηγόρος η οποία αποτελούσε συνήγορο ενός εκ των εγκεφάλων της συμμορίας.

Μεταξύ των 37 περιλαμβάνονται και πέντε σωφρονιστικοί υπάλληλοι αλλά και ο 50χρονος, πρώην άνδρας των ΕΚΑΜ που κατηγορείται για υποβοήθηση του Χριστόδουλου Ξηρού, αλλά και 3 βαρυποινίτες, που σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” φέρονται να είναι αρχηγοί της οργάνωσης.

Για συμμετοχή στο ίδιο κύκλωμα έχει συλληφθεί μία δικηγόρος, συγγενείς «νονών της νύχτας» που κρατούνται στις φυλακές και ένας 55χρονος που είχε καταδικαστεί σε ισόβια για φόνο που είχε διαπράξει τον Σεπτέμβριο του 1994 έξω από νυχτερινό κέντρο στο Πέραμα και ο οποίος θεωρείτο στενός φίλος βαρυποινίτη.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 16 άτομα, ενώ σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εντόπισαν και δέσμευσαν 337.000 ευρώ που εξετάζεται αν προέρχονται από τα λύτρα της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου