ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΈΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ FALIRO PRESS NEWS: "ΗΜΕΡΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ..."


Ο αγιασμός των υδάτων στο Παλαιό Φάληρο αντί να φέρει την κάθαρση και τον εξαγνισμό φαίνεται πώς είχε τα αντίθετα αποτελέσματα σε ορισμένους. Φυσικά, αναφερόμαστε στον κ. Πασχάλη Χλιάρα, ο οποίος έσπευσε να κάνει μία δημοσίευση στα social media, σχολιάζοντας αρνητικά σχετικό ρεπορτάζ του Faliro Press News. Για να είμαστε ακριβείς σας παραθέτουμε τα γραφόμενα του κ. Χλιάρα:
"ΗΜΕΡΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...
Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου ετελέστη η λειτουργία των Θεοφανείων χθες 6/1. Ενημερώθηκα ότι ένα blog ανέφερε μερικές ανακρίβειες, π.χ. "Σχόλια όμως έγιναν και από τον επικεφαλής της παράταξης "Μαζί για το Φάληρο" Δημήτρη Πιτούλη...". Προφανώς, κάποιοι μπέρδεψαν τους συνδυασμούς μιας και ο κ. Δημήτρης Πιτούλης είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ. Το συγκεκριμένο blog συνέχισε το "ακριβές" ρεπορτάζ αναφέροντας "Σας είδαμε κ. Πιτούλη στεκόσασταν ακριβώς πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Διονύση Χατζηδάκη για να είστε μέσα στο πλάνο των φωτογραφιών. Θέλετε να πάρετε λίγη από τη λάμψη τους ή φιλοδοξείτε να επιστρέψετε στο συνδυασμό του κ. Χατζηδάκη και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να το καταφέρετε;". Για να βοηθήσουμε, πρέπει να ενημερώσουμε ότι ο κ. Πιτούλης ήρθε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου στις 9.20πμ κι έπειτα ήρθε ο κ. Παναγιωτόπουλος. Ο κ. Πιτούλης καθόταν μακριά από τον κ. Παναγιωτόπουλο. Έπειτα, ήρθε ο κ. Γεωργιάδης και ακολούθησε ο Δήμαρχος παρέα με άλλους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του και τον κ. Μητσοτάκη. Ο Δήμαρχος στάθηκε δίπλα στον κ. Πιτούλη κι έπειτα ήρθε ο κ. Κ.Χατζηδάκης ο όποίος στάθηκε δίπλα στον κ. Πιτούλη. Αργότερα, καθοδόν προς το Φλοίσβο, ο κ.Πιτούλης βρισκόταν πολύ μακρυά από όλους τους πολιτικούς καθώς μιλούσε με δημότες. Τέλος, στη λειτουργία που ακολούθησε στο Φλοίσβο, ο κ. Πιτούλης στάθηκε μακριά από τους πολιτικούς και έφυγε, πρώτος, με την άφιξη των κολυμβητών που βούτηξαν για να πιάσουν το Σταυρό. Ελπίζουμε, οι "δεινοί" ρεπόρτερ του συγκεκριμένου blog να μαθαίνουν από τα λάθη τους...".
Επειδή το blog μας δεν συνηθίζει να γράφει ανακρίβειες σας δημοσιεύουμε την παραπάνω φωτογραφία, η οποία αποδεικνύει την ορθότητα του ρεπορτάζ μας αφού φαίνονται καθαρά οι θέσεις των επισήμων.
 Και όχι μόνο. Τι εννοούμε; Δίπλα από τον κ. Πιτούλη και πίσω από τον δήμαρχο φαίνεται  ο κ. Χλιάρας αν και δεν είναι εκλεγμένος. Μάλλον, δεν γνωρίζετε το πρωτόκολλο κ. Χλιάρα.
Επίσης, όταν το blog μας προβαίνει σε παραπολιτικά σχόλια το κάνει για να δώσει στους δημότες "τροφή" για προβληματισμό χωρίς να έχει καμία πρόθεση κακεντρέχειας. Όσοι είναι τακτικοί αναγνώστες μας το γνωρίζουν αυτό. Οι υπόλοιποι, που απλώς σερφάρουν στο ίντερνετ ψάχνοντας να βρουν τον εαυτό τους σε καμιά φωτογραφία από εκδήλωση καλά θα κάνουν να σκέφτονται περισσότερο πριν γράψουν οτιδήποτε. Εξάλλου, αν θέλαμε πραγματικά να "χτυπήσουμε" τον κ. Πιτούλη- τον οποίο εκτιμούμε- θα δημοσιεύαμε τις δεκάδες καταγγελίες, που έχουμε λάβει το τελευταίο διάστημα από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
Αν θέλουμε, λοιπόν, να ξέρετε ότι έχουμε υλικό για να δημοσιεύσουμε αλλά δεν το κάνουμε γιατί γνωρίζουμε πώς καλό είναι να τηρούνται και ορισμένα όρια. Στην τελική το έργο και ο χαρακτήρας του καθενός φαίνονται μέσα από την πορεία του. Και να είστε σίγουροι πώς ο λαός έχει την πιο σωστή κρίση. Αλήθεια, κ. Χλιάρα γνωρίζετε ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξής σας κ. Πιτούλης προ ημερησίας δεν έβαλε μόνο για τα θέματα που έχετε αναρτήσει αλλά και για τις χορηγίες στο ίδρυμα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη; Αλήθεια, για πείτε μας γιατί δεν το αναφέρετε αυτό στις κοινοποιήσεις σας στο Facebook;
Ωστόσο, δεν θα θέλαμε να δώσουμε μεγαλύτερη έκταση στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γιατί θέλουμε να μείνει στη μνήμη των Φαληριωτών η μεγάλη αυτή χριστιανική εορτή και ο άψογος τρόπος με τον οποίο πραγματοποιήθηκε και φέτος από το δήμο μας! Σε μία τέτοια ημέρα δεν αρμόζουν κακεντρέχειες και διαπληκτισμοί!
Υ.Γ. Το blog μας σας αφιερώνει κ. Χλιάρα το τραγούδι των Χειμερινών Κολυμβητών "Το φάρμακο DDT"
.


Διαβάστε περισσότερα εδώ http://faliropressnews.blogspot.gr/2015/01/blog-post_52.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου