ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Την Τρίτη η ανακοίνωση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την τελευταία στιγμή αναβλήθηκε το διάγγελμα του πρωθυπουργού όπου επρόκειτο να ανακοινώσει το όνομα του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο κ. Σακελλαρίδης, ανέφερε στους δημοσιογράφους έξω από το Μαξίμου, ότι η ψηφοφορία θα γίνει την Τετάρτη, ενώ σήμερα η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό είχε ως αντικείμενο το Eurogroup της Δευτέρας.

Όπως συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας «το θέμα θα τεθεί στην Κ.Ο. την ερχόμενη Τρίτη και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί το όνομα, ενώ την Τετάρτη θα γίνει η ψηφοφορία» και πρόσθεσε πως το «όνομα έχει βρεθεί».

Επίσης δήλωσε: "Δεν ανετράπη κανένας σχεδιασμός. Η συζήτηση σήμερα αφορούσε τον σχεδιασμό για το πώς θα γίνει η ανακοίνωση και προφανώς οι συζητήσεις που γίνονταν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου αφορούσαν και την εξέλιξη και τις πληροφορίες σε σχέση με την αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup".

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν υπήρξε πρόβλημα με την αριστερή πλατφόρμα και δεν έγινε σήμερα η ανακοίνωση του ονόματος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε:

"Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπήρξε. Αυτή τη στιγμή συνεχίζουμε. Το μυαλό μας είναι στη δύσκολη διαπραγμάτευση που γίνεται ώστε ο ελληνικός λαός να μπορέσει επιτέλους να ανασάνει. Εκεί είναι όλη μας η σκέψη, όλες μας οι προσπάθειες".

Ωστόσο, ενδεικτικό του κλίματος και της εμπλοκής που προέκυψε ήταν η αποχώρηση του Π. Λαφαζάνη από το Μαξίμου χωρίς να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. Άλλωστε ο υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης είχε εκφράσει σοβαρές ενστάσεις για το όνομα του κ. Αβραμόπουλου.

Προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού και των στενών συνεργατών του, με τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη να εκφράζει σε έντονο ύφος, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, τις επιφυλάξεις για την υποψηφιότητα Αβραμόπουλου, η οποία είχε "κλειδώσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου