ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Συνεχίζεται και φέτος η πετυχημένη πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Αλέξανδρου Κορόμηλου για μαθητικό καρναβάλι στο Παλαιό Φάληρο


Την Κυριακή στις 12:30 το μεσημέρι ο δήμος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου. Το "event" θα ξεκινήσει με μια mini παρέλαση των μαθητών του δήμου μας, από την οδό Σειρήνων, έως την πλατεία του Φλοίσβου και θα περάσει από όλα τα κεντρικά σημεία. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει γνωστός Dj, ο οποίος με τις μουσικές του επιλογές θα δώσει τον παλμό. Επίσης, ανιματέρ και ξυλοπόδαροι θα παρουσιάσουν ένα εορταστικό – διαδραστικό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις που θα διασκεδάσουν το κοινό.
Παράλληλα, το μουσικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει υπαίθριο πάρτυ με πολύ κέφι και χορό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώθηκε πρώτη χρονιά πέρυσι με μεγάλη επιτυχία μετά από πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Αλέξανδρου Κορόμηλου. Πρόκειται για ένα πρόσωπο ευσυνείδητο, που ασκεί τα καθήκοντά του με μεγάλο μεράκι και μάλιστα ανήκει σε εκείνους τους Αντιδημάρχους  που δεν πληρώνονται από το δήμο. Ως γνωστόν είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας αφού διατηρεί ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια στην περιοχή μας Αγίου Αλεξάνδρου .Την ίδια στιγμή, αν και δεν αμοίβεται από το δήμο το έργο του προς όφελος των δημοτών είναι πολύ μεγάλο. Εμείς του ευχόμαστε φέτος να έχει μεγαλύτερη επιτυχία η εκδήλωσή του γιατί εκτός των άλλων τιμά και το δήμο μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου