ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

H Παναγιωταρέα έχει τα άντερα !Πως χαρακτήρισε τον Βαρουφάκη;

Στο στόχαστρο της Άννας Παναγιωταρέα βρέθηκε για άλλη μια φορά ο συνδημότης μας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης…
Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η Άννα Παναγιωταρέα άσκησε κριτική στις αναφορές του υπουργού Οικονομικών στους Γερμανούς φιλοσόφους κατά τη συνάντηση του με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε γράφοντας:
«Ο κ. Βαρουφάκης θυμήθηκε τον Γκαίτε, τον Χέγκελ και τον Καντ ως έμπνευση για τους Ελληνες! Ξεχασε ότι όλη η ελληνική γραμματεία, με πρώτο τον Αριστοτέλη, ενέπνευσε τους Γερμανούς, ότι όλη η αρχιτεκτονική του Μονάχου είναι εμπνευσμένη από την ελληνική. Μα τι απαίδευτος είναι ο άνθρωπος…»Έπειτα από αντιδράσεις, πρόσθεσε ένα ερωτηματικό στο απαίδευτος για να… κατευνάσει τα πνεύματα:«Ο κ. Βαρουφάκης θυμήθηκε τον Γκαίτε, τον Χέγκελ και τον Καντ ως έμπνευση για τους Ελληνες! Ξεχασε ότι όλη η ελληνική γραμματεία , με πρώτο τον Αριστοτέλη, ενέπνευσε τους Γερμανούς, ότι όλη η αρχιτεκτονική του Μονάχου είναι εμπνευσμένη από την ελληνική. Μα, απαίδευτος είναι ο άνθρωπος;» έγραψε.https://www.facebook.com/annapanagiotareaΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου