ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Χριστίνα Μαυρίδου: Η εθνική μας personal trainer έχει έδρα το Παλαιό Φάληρο. !

 Η Χριστίνα Μαυρίδου ή αλλιώς Κρίστι, όπως την γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι μία από τις πιο γνωστές personal trainers της Ελλάδας, η οποία τυγχάνει να είναι και Φαληριώτισσα. Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει πολλά διάσημα ονόματα της σοουμπιζ και μεγαλοεπιχειρηματίες, ενώ τόσο οι κάτοικοι του Φαλήρου όσο και όμορων δήμων της εμπιστεύονται την εμφάνιση και την καλή σωματική τους υγεία. Οι σπουδές της και η μεγάλη εμπειρία της στο κομμάτι του fitness είναι τα στοιχεία, που την καθιστούν ως μία ειδικό, που μπορεί αμέσως να αντιληφθεί ποιο πρόγραμμα γυμναστικής ταιριάζει στον καθένα ξεχωριστά. Επίσης, έχει την ικανότητα να "μυεί" τους πελάτες της σ' έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τον οποίο άλλωστε ακολουθεί και η ίδια.
Όπως συνηθίζει να λέει "το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό στο personal training. Πολλοί ξεκινάνε γυμναστική, κάνουν έναν μήνα μόνοι τους ή με group και μετά βαριούνται και τα παρατάνε. Έχοντας λοιπόν κάποιος τον/την προσωπικό-ή γυμναστή-άστρια συνεχώς από πάνω του να τον ενθαρρύνει, να τον εμψυχώνει, να τον κάνει να πιστέψει στον εαυτό του, να τον πείσει ότι μπορεί να τα καταφέρει και να κάνει τα πάντα, ακόμα και να τον πιέσει καμιά φορά, αν χρειαστεί, με σκοπό να ξεπεράσει τα όριά του, να τον κάνει να αγαπήσει τη γυμναστική και να μην την κάνει με το ζόρι, αλλάζοντας συνεχώς το πρόγραμμα και κάνοντας τη γυμναστική διασκέδαση μπορεί να επιτύχει θαύματα".
Η Χριστίνα Μαυρίδου μας μιλάει για το πώς "κόλλησε" το... μικρόβιο της γυμναστικής. "Καθώς σπούδαζα λοιπόν, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), ενημερωνόμουν για τα οφέλη της γυμναστικής, αλλά δεν πίστευα ότι μπορεί να σου προσφέρει τόσα πολλά καλά, μέχρι που ήρθα στην ανάγκη να «σωθώ» ψυχολογικά και σωματικά. Έτσι λοιπόν, καθιέρωσα την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή στις καθημερινές μου συνήθειες και παρατήρησα μεγάλες αλλαγές σε ψυχολογικό κυρίως αλλά και σε σωματικό επίπεδο. Αυτό με ώθησε στο να θέλω να βοηθήσω και όποιον άλλον έχει ανάγκη όλα αυτά τα οφέλη της γυμναστικής. Σπουδάζοντας λοιπόν, το πώς να γυμνάσεις σωστά κάποιον ανάλογα με τις μυοσκελετικές δυσλειτουργίες του σώματός του ή τις χρόνιες παθήσεις που ίσως έχει, ολοκληρώθηκε η ικανότητά μου και η επιθυμία μου να ασχοληθώ με το personal training, κάνοντας έτσι το ίδιο «δώρο» που έκανα στον εαυτό μου, και στους άλλους. Όπως έχω ξαναπεί, η γυμναστική σώζει ζωές" μας ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά από όλα τα παραπάνω, ακόμα κάθεστε στον καναπέ σας και βλέπετε τηλεόραση; Καιρός να κάνετε ένα "δώρο" στον εαυτό σας, εμπιστευόμενοι την εμφάνισή σας στα "μαγικά" χέρια της Χριστίνας Μαυρίδου.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο email: fitness@personaltrainerchristy.gr. Επίσης μπορείτε να δείτε ένα δείγμα της δουλειάς της στην ιστοσελίδα www.personaltrainerchristy.com καθώς και στη σελίδα της στο Facebook «Christy Μαυρίδου». Ένα personal training μαζί της σίγουρα θα αλλάξει τον τρόπο ζωής σας! Εμπιστευτείτε την!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου