ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ρύθμιση- εξπρές για όλα τα χρέη με προθεσμία υπαγωγής μέχρι το τέλος Μαρτίου

Τριών διαφορετικών ειδών ρυθμίσεις προωθεί το υπουργείο Οικονομικών για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο. Το αρχικό πλάνο του υπουργείου, όπως είχε παρουσιαστεί σε συνέντευξη τύπου πριν από 3 εβδομάδες αλλάζει ριζικά, καθώς προστέθηκε μία έκτακτη ρύθμιση-εξπρές που θα ισχύσει μέχρι το τέλος Μαρτίου και θα δίδει τη δυνατότητα στους οφειλέτες οποιωνδήποτε χρεών προς το Δημόσιο να εξοφλήσουν εφάπαξ, μερικώς ή ολικώς, το αρχικό ποσό των οφειλών τους και να κερδίσουν αντίστοιχη σε ποσοστό μερική ή ολική έκπτωση επί των προσαυξήσεων, των τόκων και των προστίμων.
Σε δεύτερη φάση θα κατατεθούν στη Βουλή δύο ακόμη ρυθμίσεις, μία για τα ληξιπρόθεσμα μέχρι 31-12-2013 χρέη από φόρους εισοδήματος, Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) και Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΑ), η οποία τελικά θα έχει αλλαγές σε σχέση με το αρχικό σχέδιο, και μία γενική ρύθμιση που θα παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης όλων των χρεών που κατέστησαν ληξιπρόθεσμα μέχρι τις 31-12-2014 έως και σε 100 μηνιαίες δόσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ  http://www.ellnews.com/2015/03/05/rythmisi-expres-gia-ola-ta-hrei-me-prothesmia-ypagogis-mehri-telos-martioy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου