ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Απίστευτα κι όμως... αληθινά! Τα παραλειπόμενα της παρελάσεως στο Παλαιό Φάληρο!









Μας τα χάλασε ο καιρός στο Παλαιό Φάληρο! Λόγω της έντονης βροχόπτωσης παρήλασαν για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου μόνο σημαιοφόροι και παραστάτες από τα σχολεία και οι απόστρατοι. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά κατατέθηκε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων από το Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τα μέλη του οποίου καταχειροκροτήθηκαν.
Παρών στις εκδηλώσεις ήταν ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Δούμας, γνωστός και ως "στυλοβάτης του Κοιμητηρίου". Όπως διαπιστώσαμε ήταν φορτισμένη αρνητικά η ατμόσφαιρα μεταξύ του δημάρχου και του ιδίου. Πάντως, δεν φάνηκε να πτοήθηκε αφού μοίραζε φιλιά και σημαιούλες. Πάλι καλά που δεν μοίραζε γαρύφαλλα από τα στεφάνια των κηδειών!
Ο δε δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης με ύφος και αέρα βασιλέως λίγο πριν βγει στο μπαλκόνι για να αναγνώσει το μήνυμά του προς το λαό απολάμβανε τις περιποιήσεις των "ακολούθων" του, οι οποίοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μην του έρθει καμιά σταγόνα βροχής και λιώσει. Η καλλονή αντιδήμαρχος Μαρία Μιχαλοπούλου δεν εμφανίστηκε στην παρέλαση. Μάλλον θα είχε πασαρέλα το προηγούμενο βράδυ. Την παράσταση έκλεψε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
Ο Δημήτρης Καρκατσέλης εμφανίστηκε συνοδεία ένστολου συνταγματάρχη του πεζικού. Από την άλλη πλευρά ο κ. Γιάννης Βουλγαρέλης "πιάστηκε" από το Faliro Press News σε τετ- α- τετ με ένστολο του Λιμενικού. Τι έγινε; Πιάσαμε φιλίες με τα Σώματα Ασφαλείας;
Τέλος, ο κ. Καραμαρούδης ήταν ... αγκαζέ με τον κυρ Αρίστο με τα κεμπάπ. Μαζί τους και ο αντιδήμαρχος κ. Γουλιέλμος. Αυτοί προτίμησαν την σίγουρη οδό, τύπου "έχω φίλο τον κεμπαπτζή για να μην πεινάσω ποτέ".
Αισθητή ήταν η παρουσία της δημοτικής συμβούλου Χαράς Γιαννοπούλου, με σοβαρό ντύσιμο, όπως αρμόζει σε μία νομικό. Εκεί ήταν και ο αντιδήμαρχος Νίκι Γιάκοβλεφ αλλά δεν ακολούθησε στην κατάθεση των στεφάνων.
Στην εξέδρα των επισήμων ήταν και η Ολυμπία Αναστασοπούλου, παρατηθείσα από την παράταξη Χατζηδάκη, την οποία είχαμε να δούμε καιρό. Η Βίκυ Ανδρικοπούλου είχε ένα ατύχημα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει νωρίς από τις εκδηλώσεις, ενώ η Νέλλη Μαυρίδου έκανε εμφάνιση... τουρίστριας με σπορ ντύσιμο και φωτογραφική μηχανή ανά χείρας.
Ο κ. Μερκουράκης εμφανίστηκε αργοπορημένος και με σπορ εμφάνιση. Αλλά δικαιολογείται η καθυστέρηση γιατί όπως μαθαίνουμε έχει τρεχάματα με τις προετοιμασίες του γάμου του. Μάλιστα, κουμπάρα θα είναι η Μαρία Μαραντίδου. Ο μόνος που εκπροσώπησε το ΣΥΡΙΖΑ στη Θεία λειτουργία ήταν ο κ. Μπίτσικας. Απούσα η Αργυρώ Σύριγγα. Για ποιο λόγο άραγε; Η Ελένη Αλεξοπούλου προτίμησε να πάει να δει την παρέλαση στο Σύνταγμα. Η δε... "μάγισσα", που τόσο πολύ αγαπάμε σε αυτό το blog, εθεάθη να κάθεται έξω από Flocafe με την πλάτη γυρισμένη στους περαστικούς (σαν να κρυβόταν μας φάνηκε).
Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τρύφων Μπουγάς εμφανίστηκε α λα στυλ Βαρουφάκη, χωρίς γραβάτα κατέθεσε στεφάνι για τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και ενώ όλοι ψάχνανε τον Σωτήρη Μεταξά για να καταθέσει το στεφάνι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΞΗΣ για το Παλαιό Φάληρο, εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ.
Αχώριστο δίδυμο ήταν οι Γιάννης Τριάντος και Γιώργος Βασιλείου.
Όσο για τη ψυχολόγο Μαρία Ζάγγα, αίσθηση προκάλεσε με τη δήλωση ότι "ήρθαν τα χλωρά, σε λίγο θα έρθουν και τα ξερά". Τι να εννοούσε άραγε;
Η παράταξη του ΚΚΕ ήταν εξαφανισμένη! Που πήγε; Ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου Αθηνά Μαρία Καφούρου παρέλασε με εντυπωσιακή παραδοσιακή στολή.
Να μην ξεχάσουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Αλέξανδρο Κορόμηλο για την άψογη διοργάνωση και να ευχηθούμε του χρόνου ο καιρός να είναι καλύτερος, χωρίς βροχή. Για να μπορέσει και η αντιδήμαρχος κ. Μιχαλοπούλου να βάλει τις γόβες και την τουαλέτα της και να παρελάσει χωρίς να φοβάται μην της κατσαρώσει το μαλλί από την υγρασία!
Χρόνια Πολλά σε όλους!

1 σχόλιο:

  1. Γράφετε "Απών η Αργυρώ Σύριγγα. Για ποιο λόγο άραγε;" Φαντάζομαι ότι θελετε να πείτε ΑΠΟΥΣΑ! Nα γράφουμε κ σωστα Ελληνικά όχι μόνο λιβάνια στις αυγές ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή