ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Κασσάνδρα Κανιόγλου: Ραντεβού με τη διάσημη «Πυθία της Θεσσαλονίκης»

Είναι νέα, ωραία και σε «γεμίζει» αισιοδοξία με τη θετική αύρα και το χαμόγελό της. Έχει το δικό της τρόπο να προβλέπει το μέλλον με εξαιρετική ακρίβεια, μιλώντας πάντα με συγκεκριμένες ημερομηνίες. Όταν δε, παίρνει στα χέρια της τη γυάλινη σφαίρα δεν μπορεί να της κρυφτεί κανείς και τίποτα.

Στη συμπρωτεύουσα είναι ένα από τα γνωστά μέντιουμ. Ωστόσο, αποφάσισε να «κατέβει» στην Αθήνα αφού η φήμη της γρήγορα διαδόθηκε με αποτέλεσμα να γίνει περιζήτητη και μάλιστα από πολλές διασημότητες της σόουμπιζ, που δεν κάνουν.. βήμα αν δεν την συμβουλευτούν.

Έχει οικογενειακή καταγωγή από την Πόλη και την Σμύρνη γεγονός, που δικαιολογεί το … ταλέντο της στις προβλέψεις. Η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, πήρε το χάρισμα από την γιαγιά της, όπως μας είπε, από την οποία και έμαθε την τέχνη της καφεμαντείας και της χαρτομαντείας.

Αν και ακόμα δεν έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα, απλά έρχεται σχεδόν κάθε εβδομάδα για 2-3 μέρες, έχει αποκτήσει εκλεκτή πελατεία. «Επιχειρηματίες, τραγουδιστές, ηθοποιοί έρχονται και ξανάρχονται για να τους πώ τον καφέ και τα χαρτιά αλλά και να συζητήσουμε» μας λέει χαρακτηριστικά. «Νέες κοπέλες και αγόρια αλλά και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας (ακόμα και 80 ετών) παρά την οικονομική κρίση και το ελάχιστο περίσσευμα χρημάτων, που διαθέτουν θέλουν να μάθουν τη μοίρα τους» επισημαίνει η Κασσάνδρα Κανιόγλου.

Για πόσο χρονικό διάστημα κρατούν όμως οι προβλέψεις που κάνει; «Στον καφέ για μερικές εβδομάδες, στα χαρτιά έως και ένα χρόνο. Όμως με την ενόραση μέσω της γυάλινης σφαίρας μπορώ να κάνω ακόμα πιο ακριβείς προβλέψεις, με ονόματα, συγκεκριμένες ημερομηνίες κ.τ.λ.» καταλήγει. 





Στα χαρτιά βλέπει και την ερωτική απιστία. «Από τη στιγμή που ο πελάτης έχει έρθει για να μάθει θα του το πώ, όλα τα λέω. Αλλά αν δεν θέλει να του πώ κάτι κακό ή δυσάρεστο δεν θα το πώ».

Μοίρα, κάρμα… Τι συμβαίνει μ’αυτά τα δύο; «Η μοίρα μας είναι γραμμένη. Όταν προβλέπω κάποιο συμβάν το οποίο θα γίνει, βοηθάω τον πελάτη να προετοιμαστεί και να το διαχειριστεί. Αυτό που είναι να γίνει θα γίνει. Πιστεύω ακράδαντα ότι η δική μας ενέργεια προκαλεί τα πάντα. Αναμφισβήτητα, η αισιοδοξία φέρνει θετικά αποτελέσματα. Αν λές όλη την ώρα ότι δεν θα βρεις δουλειά, ε δεν πρόκειται να βρεις» σημειώνει.

Όσο για το κάρμα… «ναι, υπάρχουν καρμικές σχέσεις. Αν είσαι μ’έναν άνθρωπο και βλέπεις ότι σας συνδέει κάτι, είναι καρμικό. Μπορεί να χωρίσετε, να χαθείτε και να τον ξαναδείς μετά από χρόνια, αυτό είναι καρμικό. Τίποτα δεν είναι συμπτωματικό».

Τα σημάδια στον τελβέ 



Πώς μεταφράζονται, άραγε, τα σημάδια στον τελβέ του καφέ; Η Κασσάνδρα Κανιόγλου μας λέει: «Όταν βλέπεις μια χελώνα, σημαίνει ότι έρχεται σιγά σιγά κάτι καλό, το οποίο κουβαλάει στο καβούκι της. Ο σταυρός είναι μεγάλη επιτυχία- ξαφνικό καλό. Το δέντρο στον πάτο του φλιτζανιού συμβολίζει καρπούς, χαρές, επιτυχίες στο σπίτι». Πάνω απ' όλα ο καφές είναι έμφυτο. Να ξέρεις να τον διαβάζεις.

Την Κασσάνδρα Κανιόγλου μπορείτε να την βρείτε στο τηλέφωνο 6971579089, στο προσωπικό της blog http://kassandramellon.blogspot.gr/ ή στο Facebook «Κασσανδρα Κανιογλου». Επίσης, εμφανίζεται κάθε Σάββατο (8π.μ. -9π.μ.) και Κυριακή (9π.μ.-10π.μ.) στην εκπομπή της Γωγώς Γαρυφάλλου «Πρωινό με την Γωγώ» στο High Tv. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου