ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ!!


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ ΝΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΝ! 
ΡΕΣΙΤΑΛ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΤΣΕΛΗ! Ο ΕΜΙΣΘΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ…. ΣΕ «ΡΟΛΟ» ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ: ΝΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ αλλά και στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ πηγαίνει ΟΛΗ η δικογραφία και τα πρακτικά της δίκης που διεξήχθη στις 28 Απριλίου 2015 με κατηγορούμενους τους: Αλέξανδρο Πανταζή, Ευανθία Χρήστου ,Νόνη Σταυριανάκου και Αθηνά Αγγελοπούλου.
“Η αλήθεια θα λάμψει, η συγκάλυψη και οι ψευδομαρτυρίες μπορεί φαινομενικά να κέρδισαν έδαφος αλλά επειδή το ψέμα έχει κοντά πόδια θα γελάσει κάθε πικραμένος στη συνέχεια” …. μας ανέφεραν χαρακτηριστικά δικηγόροι που παρακολούθησαν στενά τη δίκη.
ΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ
Ο κ. Μινέτος που ήταν και μηνυτής δεν είχε δικαίωμα συνηγόρου με αποτέλεσμα να δούμε ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ έργο από πλευράς δικηγόρου Κατσέλη…. Επιθετικός, εριστικός με την γνωστή τραμπουκοειδή του στάση ο δικηγόρος του δήμου προσπαθούσε να ψαρώσει τους μάρτυρες που είχε προτείνει ο κύριος Μινέτος, να τους προσβάλλει και να τους αποσυντονίσει….

Σε εντεταλμένη υπηρεσία….. ο κύριος συνήγορος αφού εκπροσώπησε τις υπόδικες υπαλλήλους και δεν φρόντισε να υπερασπίσει τα 77.000 ευρώ ώστε να επιστρέψουν στο ταμείο του δήμου αλλά έκαναν φτερά προς την αργόμισθη υπάλληλο….
Διαπληκτίστηκε δε τόσο έντονα με την κυρία Ανδρικοπούλου που η δικαστής αναγκάστηκε να διακόψει δυο φορές τη δίκη!!!
Με απόλυτη ειλικρίνεια οι 3 δημότισσες που ήταν μάρτυρες κατέθεσαν πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ είδαν την σύζυγο Πανταζή να πηγαίνει για εργασία στο πνευματικό κέντρο της οδού Ηχούς, αφού καθάριζαν οι ίδιες και έφερναν σε λογαριασμό το χώρο μαζί με την φύλακα Έρση Αγοραστού…...
Έντονο λεκτικό επεισόδιο υπήρξε μεταξύ της κυρίας Τζαβάρα Μαρίας (μια εκ των δημοτών-μάρτυρας) με τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ…. Ναι, ναι καλά διαβάσατε αγαπητοί μας αναγνώστες, ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ στο δημοτικό συμβούλιο κατέθεσε ως ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ της κατηγορούμενης συζύγου του Πανταζή….!!!!!! Παρότι εκλέχθηκε ως δημοτικός σύμβουλος το 2010, βεβαίωσε πως η κα Χρήστου εργαζόταν στον παιδικό σταθμό από το 2009……Την στιγμή που όταν μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο δεν γνώριζε ούτε την οδό του Δημαρχείου, ΗΞΕΡΕ όμως και την Ευανθία Χρήστου και τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς!!!! Τον προκάλεσε λοιπόν η κυρία Τζαβάρα που ανήκουν στο ίδιο κόμμα, από πού και ως που βρίσκεται στη συγκεκριμένη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης της πλευράς της δεξιάς δημοτικής αρχής Χατζηδάκη!!
Ε, μην ξεχνάτε αγαπητοί Φαληριώτες πως ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ αποκαλεί ΑΦΕΝΤΙΚΟ τον δήμαρχο Π.Φαλήρου….! Και το αφεντικό κυρία Τζαβάρα αφενός έχει δίκιο αφετέρου το ακούμε ΠΑΝΤΑ!!!!......
Και μιας και μιλάμε για τον δήμαρχο, άφωνους άφησε ομολογουμένως τους πάντες με την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ που έκανε στις υπόδικες υπαλλήλους του δήμου. Ο “ακριβοδίκαιος ” κ.Χατζηδάκης έπεσε στα μάτια πολλών με τους ισχυρισμούς του σε αυτή τη δίκη… ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ θα μπορούσαν άλλωστε να είναι τα πράγματα, όταν ο Δήμαρχος ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ κοίταξε να διαφυλάξει απολύτως τα νώτα του???? Για σκεφτείτε λίγο λογικά, αν καταδικαζότανε η διευθύντρια του δήμου ποιος θα είχε και έχει δηλαδή την ΑΠΟΛΥΤΗ πολιτική ευθύνη για την αργομισθία της υπαλλήλου??
ΜΟΝΟΝ για προφορικές εντολές μετακίνησης της υποτιθέμενης υπαλλήλου κ. Χρήστου από τον Δήμαρχο ακούσαμε σε αυτή τη δίκη….. ΓΡΑΠΤΗ τοποθέτηση, πρωτόκολλα, ημερομηνίες, τίποτα- καμμία.
Έτσι λοιπόν, εδώ η Χρήστου εκεί η Χρήστου που είναι η Χρήστου??? ΑΠΟ ΑΡΓΟΜΙΣΘΗ αποδείχθηκε το ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ του Δήμου βρε!!
Ακούσαμε δε από τον κ. Χατζηδάκη και ΟΛΟΟ το δράμα τύπου «Μάρθας Βούρτση» για την καημένη αργόμισθη υπάλληλο, η οποία είχε άρρωστο πατέρα, άρρωστη μάνα, άρρωστο αδελφό, μικρό ανήλικο παιδί. Όλη την οικογένεια πάνω της αλλά έβρισκε χρόνο να εργάζεται ΚΑΙ σο μαιευτήριο ΡΕΑ που τη έχει βάλει ο Δήμαρχος και βάση της κατάθεσής του να πηγαίνει καμμία φορά… στο πνευματικό στην οδό Ηχούς στις 11 το βράδυ να ρίχνει ένα κουβά νερό στα πάτωμα!!
Έφεραν μέχρι και τον Νούση Κώστα, προϊστάμενο στην καθαριότητα εξωτερικών χώρων-τοποθετημένο με εντολή δημάρχου , για να πει πως στο αμαξοστάσιο πήγαινε και καθάριζε, ταξινομούσε, βοηθούσε κι εκεί η Εύα Χρήστου!!
Έφεραν και την πρώην υπάλληλο Σοφία Σκοπελίτη που είχε ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ στο βρεφονηπιακό σταθμό για να πει πως η Χρήστου δούλευε ανελλιπώς….
Είναι άξιο απορίας γι όλους εμάς που ξέρουμε την αλήθεια, την έχουμε βιώσει, πως τόσα άτομα με ελαφρά τη καρδία έβαλαν το χέρι τους στο ευαγγέλιο κι ορκίστηκαν λέγοντας τόσες ανακρίβειες και ψέμματα.
Όπως ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα το Faliro PressNews με κορυφαία αποκάλυψη το τεράστιο σκάνδαλο που είδε από μας το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και την κατάχρηση χρημάτων που είχε γίνει, κρατήστε και γι αυτή την υπόθεση μικρό καλάθι σχετικά με την απόφαση, ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ γιατί τα καλύτερα έρχονται!!
Ο “ευπρεπής” Στέλιος Κατσέλης, ο δικηγόρος του δήμου που αποκάλεσε “βλάχες” o πρωτευουσιάνος….τις δημότισσες που ήρθαν να καταθέσουν, σχόλιο το οποίο είπε δυνατά, καταδικάστηκε από τον δημοτικό σύμβουλο Στέλιο Μαυρακάκη που ήταν κι αυτός παρόν στη δίκη.
Κλείνοντας το ρεπορτάζ αγαπητοί αναγνώστες να σας ενημερώσουμε πως ο κ. Κατσέλης είναι γνωστό πως κρατάει από μεγάλο τζάκι….. Αυτό τον εξουσιοδοτεί να αποκαλεί βλάχες τις μάρτυρες και να κανιβαλίζει ωρυόμενος…. !!
Σχετικά με την επίδειξη δημοσιευμάτων του μπλογκ μας τον ευχαριστούμε πολύ για την διαφήμιση που μας έκανε στο δικαστήριο. Καλά κάνει και μας διαβάζει μπας και πάρει μαθήματα ευπρέπειας καθώς η εικόνα του στο δικαστήριο ήταν για …κλάματα.

  Υ.Γ. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΙΝΕΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ μυνήσεις για ψευδομαρτυρίες στον Δήμαρχο ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ,ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΚΩΣΤΑ ΝΟΥΣΗ .ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΤΣΕΛΗ
Και η ζωή τραβάει την ανηφόρα..!






                                                                                                                                            


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου