ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε το δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη και τους δημοτικούς συμβούλους σε πασχαλινές λαμπάδες!







Μεγάλο Σάββατο σήμερα... Σε λίγες ώρες η Ανάσταση του Χριστού θα εορταστεί σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης των απανταχού ορθοδόξων πλημμυρίζοντας τις ψυχές και τις καρδιές όλων με το αναστάσιμο φως της αγάπης. Ας κρατήσουμε λοιπόν ο καθένας μια αναμμένη λαμπάδα κυρίως μέσα μας και ας γιορτάσουμε το Πάσχα.
Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης έχει ήδη πάρει το Άγιο Φώς, το οποίο ως εκ θαύματος τον μετέτρεψε σε λαμπάδα, που καίει και η φλόγα της φωτίζει όλο το δήμο! Ο στυλοβάτης μας... η λαμπάδα της δικής μας ... "εκκλησίας", του δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου καίει από το πρωί ανελλιπώς! Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε μετάλαβε σε όλες τις εκκλησίες του Παλαιού Φαλήρου για να ξορκίσει με την άσβεστη ιερή φλόγα του την "άθεη δύναμη", που ονομάζεται Κώστας Μερκουράκης και η οποία εξελίσσεται σε υπολογίσιμη απειλή για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου.
Δίπλα στον κ. Χατζηδάκη αναμμένες λαμπάδες στέκονται οι αντιδήμαρχοί του, οι οποίοι τρέμουν μην κάνει ένα ... φου, ο δήμαρχος και σβήσει τη φλόγα τους. Αλλά να μην ανησυχούν γιατί θα παραμείνουν στις θέσεις τους, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χατζηδάκης δεν προτίθεται να τους αντικαταστήσει. Αν και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης περιμένουν εναγωνίως να περάσει η τετραετία και να αναλάβουν καθήκοντα αντιδημάρχου. Μάλιστα, ακούγεται ότι κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Χατζηδάκη είναι έτοιμοι να αλλάξουν "στρατόπεδο" και να προσχωρήσουν είτε στον κ. Μερκουράκη του ΣΥΡΙΖΑ είτε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για το Παλαιό Φάληρο.Οι δύο Γιάννηδες της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης είναι οι μόνοι, που εκκλησιάζονται αφού ο κ. Μερκουράκης και οι λοιποί αποφεύγουν να περάσουν το κατώφλι της εκκλησίας. Πάντως, θέλει δε θέλει ο κ. Μερκουράκης εμείς του φτιάξαμε τη λαμπάδα του για να μην μείνει παραπονεμένος!
Σε έρευνα αγοράς του Faliro Press News στα καταστήματα του Παλαιού Φαλήρου οι έμποροι μας ανέφεραν ότι ανάρπαστες έγιναν οι λαμπάδες των Γουλιέλμου, Ασημακόπουλου, Φωτίου και Φακιολά. Μάλιστα, οι πωλήσεις τους ξεπέρασαν και την δημοφιλή λαμπάδα με τον Γιάνη Βαρουφάκη. Μα δεν είναι πολύ χαριτωμένοι στις λευκές λαμπαδίτσες τους;
Όσον αφορά στις επόμενες τρεις λαμπάδες ανησυχούμε μην πυροδοτήσουν μεγάλη πυρκαγιά στο Παλαιό Φάληρο αφού πρόκειται για τους κ.κ. Πανταζή, Ανδρικοπούλου και Μαυρακάκη, που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους. Ο Θεός ας βάλει το χέρι του...
Φλόγα αναμμένη στέκεται πάντα ο τέως Νομάρχης κ. Θεόδωρος Κανέλλος όταν περιτρυγυρίζεται από ξανθιές υπάρξεις. Δίπλα του οι δύο Μαρίες του δήμου μας φροντίζουν να μην σβήσει η φλόγα του κ. Κανέλλου.
Ωραίος είναι ως λαμπάδα και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος κυκλοφορεί από εκκλησία σε εκκλησία για να πετύχει τον Μερκουράκη και να κάνει "μεταγγραφή" στην παράταξή του. Ο δε Ανδρέας Δούμας ως ειδήμων στα κεριά και στις λαμπάδες είναι ίσως το πρόσωπο στο οποίο αρμόζει όσο σε κανένα άλλο, ο ... "ρόλος" της λαμπάδας. Θα τον φανταζόμαστασαν και σε ... έκδοση 33 κεριών μαζί ως είθισται στα Ιεροσόλυμα! 
Όσο για τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους - λαμπάδες αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη! Αναμφισβήτητα η κ. Νέλλη Μαυρίδου θα ξεχώριζε ως Barbie - λαμπάδα! Ο κ. Σωτήρης Μεταξάς της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ως λαμπάδα playmobil, ενώ ο κ. Τρύφων Μπουγάς επίσης από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ως λαμπάδα - transformers.
Καλή Ανάσταση σε όλους!



2 σχόλια:

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΗ -ΑΝΑΤΑΣΗ ολοι μαζυ ''ανω σχωμεν τας καρδιας'' για το Π Φαληρον μας που ποναμε και αγαπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΣΤΑΣΗ -ΑΝΑΤΑΣΗ ολοι μαζυ ''ανω σχωμεν τας καρδιας'' για το Π Φαληρον μας που ποναμε και αγαπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή