ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ Ο ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ !

ΕΜΙΣΘΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ.
Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας σε 4 άτομα που εμπλέκονται στενά με το Δήμο Παλ. Φαλήρου και μάλιστα εις εξ’ αυτών, έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος από το Φαληρικό λαό. Η αιτία είναι η συνέργεια, η ηθική αυτουργία, η απάτη , διαφυγόντα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου (77.000 Ευρώ), η συγκάλυψη και οι ψευδείς βεβαιώσεις περί ανύπαρκτης ουσιαστικά εργασίας της συζύγου του πρώην Αντιδημάρχου Διοίκησης και Οικονομικών και νυν Δημοτικού συμβούλου κ. Α. Π.
Ο εισαγγελέας αφού πήρε στα χέρια του τις καταθέσεις των μαρτύρων από την ανακρίτρια άσκησε αμέσως ποινική δίωξη για την εμπλοκή τους στα παραπάνω αδικήματα, πέρα της βασικής κατηγορουμένης κας Χρήστου Ευανθίας και στον σύζυγό της κ. Αλέκο Πανταζή αλλά και στη Διευθύντρια Διοίκησης του Δήμου κας Νόνης Σταυριανάκου, όπως και στη Διευθύντρια των παιδικών σταθμών κας Αθηνάς Αγγελοπούλου.
Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων των ενεργών πολιτών, των Φαληριωτών που κοπιάζουν για μια εργασία, να δώσουν δυνατόν ΠΑΡΩΝ στη δίκη που έχει οριστεί γι’ αύριο Τρίτη 28 Απριλίου στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Η πλειοψηφία των κατηγορουμένων δεν εμφανίστηκαν στην τακτική ανακρίτρια που έλαβε τις καταθέσεις και προτίμησαν το << κρυφτούλι >> καταθέτοντας μέσω απολογητικού υπομνήματος……

Το ΑΚΡΩΝ ΑΟΤΟΝ της υπόθεσης όμως είναι πως συνήγορος της κατηγορουμένης κας Αθηνάς Αγγελοπούλου είναι έμμισθος δικηγόρος με εξαρτημένη σχέση εργασίας στο Δήμο Παλ. Φαλήρου. Το << νόμιμο>> αυτής της εκπροσώπησης πρέπει να το ακούσετε δια έδρας αγαπητοί Φαληριώτες. Όσο για το ΗΘΙΚΟ σκέλος του δικηγόρου που θα έπρεπε να βρίσκεται στην αυριανή δίκη ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του δήμου που τρώει ψωμί και όχι της υποδίκου υπαλλήλου κας Αθηνάς Αγγελοπούλου, θα έχουμε την ευκαιρία να το αναπτύξουμε μετά την περιβόητη δίκη.
Όπως ΠΡΩΤΟ το αξιόπιστο και απολύτως ενημερωμένο blog Faliro Press σας είχε αποκαλύψει το μέγα σκάνδαλο με τη διπλοθεσίτισσα –αργόμισθη επί 6 χρόνια στο δήμο Π. Φαλήρου κα Χρήστου, έρχεται σήμερα με μία καραμπινάτη αποκάλυψη:
Από προχθές περιδιαβαίνει τους διαδρόμους του Νοσοκομείου ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ για να κάνει ακόμη μία ΨΕΥΔΗ και εικονική πράξη:
Εισαγωγή στο νοσοκομείο προκειμένου να πάρει αναβολή η δίκη. Η συγκεκριμένη δίκη όμως δεν είναι δυνατόν να αναβληθεί καθώς κινδυνεύει ένα χρονικό διάστημα ,για το οποίο κατηγορείται η εν λόγω κυρία, με παραγραφή , κι αυτό το διάστημα είναι η υποτιθέμενη εργασία που παρείχε στους παιδικούς σταθμούς.
Όχι ότι αυτό δεν θα το διαπιστώσει η πεπειραμένη έδρα του Δικαστηρίου αλλά πρέπει όλοι μας να είμαστε εκεί για να αντιδράσουμε σε μια ακόμη σκευωρία αυτών που λυμαίνονται το Δήμο Π. Φαλήρου.
Για μια ακόμη φορά να συγχαρούμε τον π. Δημοτικό Σύμβουλο κ .Σπύρο Μινέτο που έφερε στο φως της δημοσιότητας αυτό το σκάνδαλο απάτης ,καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα και από την πορεία της υπόθεσης αποδεικνύεται περίτρανα πως τα στοιχεία που κατέθεσε ήταν αδιαμφισβήτητα!!!
Δυνατοί και αξιόπιστοι μάρτυρες αναμένονται να καταθέσουν για το συγκεκριμένο οικονομικό έγκλημα, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει εάν ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου θα παραστεί ως μάρτυρας. Ελπίζουμε πως θα επιβεβαιώσει τη φήμη του ως δίκαιος πολιτικός και δεν θα αναμιχθεί μεταξύ των υπηρεσιών που φαίνεται πως φέρουν εξολοκλήρου την ευθύνη και το βάρος αυτής της ανεκδιήγητης κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου