ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου από την Κασσάνδρα Κανιόγλου


ΚΡΙΟΣ:Δυσκολο Σαβ/κυριακο με μια υπαρχουσα σχεση να τρωει καποιες σφαλιαρες εξαιτιας ειδικων περιστασεων,ενώ σας βγαινει η διαθεση να πεταξετε το χαλιναρι και να εξεργεθειτε εναντια στον περιορισμο της ελευθεριας. Καπου στα τελη όμως,βαζοντας λιγη μπεπαθολ επουλωνετε τα τραυματα και τα παθη φαινετε να περνουν φωτια. ΤΑΥΡΟΣ:Εκει που σας χρωστουνανε σας περνουν και το βοδι.Εσεις γενικα καλα τα εχετε με τον εαυτο σας και την οικογενεια σας, αλλα λυτοι και δεμενοι προσπαθουν σωνει και καλα να σας αγριεψουν.Αγνοηστε τις προκλησεις και κοιταξτε να βαλετε ένα προγραμμα στην ζωη σας μιας και οι συνθηκες σας ευνοουν για να περασετε ομορφα.

ΔΙΔΥΜΟΣ:Το Σαβ/κυριακο σας βρισκει κουρασμενους και αποτραβηγμενους,με το μυαλο να καθυστερει σε πραγματα που δεν μπορειτε να τα διαχειριστειτε.Ειναι ευκολο να δωσετε μια κλωτσια να χυσετε την καρδαρα και να τα κανετε όλα λιμπα αλλα δεν είναι λυση αυτή.Κρατηστε το βλεμα σας στον στοχο γιατι κατι ζυμωνετε,που θα αποτελεσει την πηγη δυναμης σας στο μελλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Τα φωτα είναι στραμμενα πανω σας και ολοι σας σπρωχνουν στην πασαρελα.Αυτη η προβολη είναι ευχαριστη και κερδοφορα, αλλα παραλληλα μπορει να σας γυρισει μπουμερανγκ.Φανειτε επιλεκτικοι στα ναι και στα όχι που θα πειτε και μην ξεχνατε ότι παντα δουλευετε για την παρτη σας και όχι για το χειροκροτημα των αλλων.

ΛΕΩΝ:Αν ειχατε στα σκαρια μια συζητηση η’ μια διαπραγματευση για ένα φλεγον θεμα,αφηστε το καλυτερα.Ο εκνευρισμος μπορει να μετατρεψει τα λογια σε σφαιρες και να προκαλεσει μεχρι και εμφυλιο πολεμο.Γενικα οποια κατασταση κουτσαινει σπρωξτε την προς τα εμπρος η’ τελοσπαντων καντην στην μπαντα να περασεις αποψε θα την ξεπερασεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Αφηστε επειτελους τους νοχελικους ρυθμους και μπειτε σε πιο παιχνιδιαρικους και κοινωνικους,εφοσον το σαβ/κυριακο το ευνοει.Ηγγικεν η ωρα να βγειτε στον εξω κοσμο και παλι,να εξερευνησετε,να ερωτοτρωπησετε και σαν κοκετες να φλερταρετε αδιακοπα.Η επικοινωνια είναι μεσα στο παιχνιδι,που σας βοηθαει εκτος του να μιλατε και να ακουτε επισης.

ΖΥΓΟΣ:Μια υποθεση ερωτικη σας δημιουργει αναμεικτα συναισθηματα.Το συμπαν δεν συνομοτει αυτή τη φορα υπερ σας αλλα δεν είναι δα και το τελος του κοσμου.Μην επιτρεπετε στον εαυτο σας να παραλυει από αοριστες φαντασιωσεις.Αν καταφερετε και τις βγαλετε από το μυαλο σας θα καταληξετε στο …πολύ κακο για το τιποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Ελάτε μωρε..Ειναι η ωρα σας.Μιληστε και επικοινωνηστε τον ερωτα σας και επιτελους αποκαλυψτε πως νιωθετε σε αυτους για τους οποιους χανετε τον υπνο σας και παραμιλατε στον ξυπνιο σας.Τωρα δα για τους πιο ετοιμους,το σ/κ ευνοει παρα πολύ την ελευση ενός παιδιου..Βουρ στον πατσα λοιπον και καλο αγωνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:Το διημερο εντεινει και βγαζει στην επιφανεια θεματα οικονομικου χαρακτηρα και καθημερινοτητας.Μη μασατε βρε για καλο είναι..Τo κανει για να βρεθει πιο γρηγορα λυση και να τελειωσουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο.Η αληθεια όμως είναι ότι πρεπει να παρθουν γεναιες αποφασεις αλλα και να ακουσετε καποιες συμβουλες από το φιλικον περιβαλλον χωρις να ειστε τοσο ψηλοπερηφανοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:Παιδακια μου σας το εχω ξαναπει,ότι οι πλανητες είναι φιλοι μας(όχι σαν τους γερμανους) και μαζι με το προβλημα,σας φερνουν και μια ντουζινα λυσεις που είναι στο χερι σας να τις εφαρμοσετε.Θα υπαρξουν προσωπα και καταστασεις με τα οποια θα ερθετε σε συγκρουση και προσεξτε ιδιαιτερα τους χειρισμους σας αν δεν ειστε ετοιμοι γι αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Η διαθεση σας θα μοιαζει σα να χτυπουν πολλα καμπανακια λες και βρισκεστε στην κερκυρα μερα αναστασης.Το σιγουρο είναι ότι ερχοντε εξελιξεις που θα σας δωσουν ψυχολογια και καποιες συναντησεις εχουν ακρως ερωτικο χαρακτηρα.Ευκαιρειες βγαινουν και όλα περνουν τον δρομο τους,γι αυτό αφηστε τα πραγματα να εξελιχτουν και μην τα πιεζετε .

ΙΧΘΕΙΣ:Τα συναισθηματα παιζουν αυτό το σ/κ τενις εναντια στην λογικη και τα αποτελεσματα βεβαιως,δεν είναι ενθαρυντικα για την ψυχολογια σας.Θα πρεπει να καταλαβετε πως δεν μπορειτε να χτυπατε τη γροθια στο τραπεζι και να μην πονεσετε.Μη βιαζεστε να νιωσετε απογοητευση αμεσως,γιατι μετα την βροχη παντα βγαινει το ουρανιο τοξο.



http://kassandramellon.blogspot.gr/p/blog-page_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου