ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Πρωινό πρωινό το ροζ κουτσομπολιό του Παλαιού Φαλήρου.... και απατημένος και δαρμένος!

Απατημένος και δαρμένος είναι από το βράδυ του Σαββάτου  Φαληριώτης   ο οποίος έπιασε επ” αυτοφώρω τη γυναίκα με δυο άντρες.
Όλα συνέβησαν τις νυχτερινές ώρες  προς ξημερώματα σήμερα σε μια από τις παραγλαύκιες οδούς του πάρκου Φλοίσβου όταν ο σύζυγος εκρηκτικής κυρίας που ασχολείται έντονα με τα κοινά του δήμου μας  , την έπιασε να βρίσκεται σε ερωτικές περιπτύξεις με δυο άντρες μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Ο απατημένος σύζυγος άρχισε να ουρλιάζει και να βρίζει τη γυναίκα του ενώ επιχείρησε να ανοίξει το αυτοκίνητο και να την πιάσει από τα μαλλιά. Η συνέχεια ωστόσο ήταν ακόμα πιο οδυνηρή γι” αυτόν καθώς οι δύο εραστές της γυναίκας του βγήκαν το αμάξι και τον ξυλοκόπησαν άγρια με αποτέλεσμα να φύγει σε άθλια κατάσταση από τον τόπο του συμβάντος.
Ο εντοπισμός της με ιδιαίτερα ερωτικά γούστα συζύγου του έγινε από τον δημότη μας  με τη χρήση gps το οποίο είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητό της.Ο άντρας υποψιαζόταν από καιρό πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη γυναίκα του και είχε προχωρήσει στην προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος εντοπισμού στο αυτοκίνητό της.
Υ.Γ. ασχολούμαστε και με αυτά γιατί ολα τα παράξενα & απίθανα πράγματα συμβαίνουν στο Παλαιό Φάληρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου