ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Τι θα συνέβαινε αν τοποθετούνταν ως πρόεδρος της ΕΡΤ ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης και διευθύνων σύμβουλος ο πρώην Νομάρχης Θεόδωρος Κανέλλος!


Το θέμα που μονοπωλεί την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες είναι ο επικείμενος διορισμός του Διονύση Τσακνή ως προέδρου της ΕΡΤ και του Λάμπη Ταγματάρχη ως διευθύνοντος συμβούλου της κρατικής τηλεόρασης. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε την επιλογή των παραπάνω προσώπων- άλλωστε έχουν γραφτεί τόσα πολλά το τελευταίο διάστημα, που ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του!
 Εμείς θα κάνουμε μία αντιπρόταση! Γιατί να μην τοποθετηθεί στη θέση του προέδρου ο δήμαρχός μας κ. Διονύσης Χατζηδάκης και στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Νομάρχης κ. Θεόδωρος Κανέλλος; Δύο πρόσωπα με μεγάλη αποδοχή, δύο πρόσωπα δημοφιλή, εξοικειωμένα με τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Ο υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του ανέφερε ότι "επιλέξαμε, σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, τον Ταγματάρχη γιατί όταν στο παρελθόν ήταν στην ίδια θέση, είχε φέρει πλεόνασμα στην ΕΡΤ"! Γιατί ο κ. Χατζηδάκης δεν έχει φέρει πλεόνασμα στο αποθεματικό του δήμου ύψους 7 εκατ. ευρώ; Γιατί να μην τον προτιμήσετε κ. Παππά; Δεν ξέρει ο κ. Χατζηδάκης από διοίκηση; Εννοείται πώς ξέρει, πώς κρατά άλλωστε τόσα χρόνια το "τιμόνι" του δήμου Παλαιού Φαλήρου! Δεν είναι τυχαίο.

Το αχτύπητο δίδυμο των Φαληριωτών μας πιστεύουμε ότι θα ήταν η καλύτερη επιλογή! Ειδικά, τον κ. Χατζηδάκη θα θέλαμε να τον δούμε υπουργό Εθνικής Άμυνας ή πρόεδρο της ΕΡΤ. Ο δε κ. Θεόδωρος Κανέλλος έχει όλα τα προσόντα για να ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ. Αφήστε που το ... "γυαλί" του πάει πολύ και θα θέλαμε να τον βλέπουμε πιο συχνά στα κανάλια!

Επειδή, κάθε μέρα βλέπουμε και ακούμε πολλά παράξενα σε αυτή τη χώρα, είπαμε να προτείνουμε και εμείς κάτι διαφορετικό έτσι για να συμβαδίσουμε με την τρέλα της εποχής μας! Αν και η δική μας ιδέα είναι αρκετά ώριμη και αν ποτέ γινόταν πράξη θα είχε καλύτερα αποτελέσματα από τις επιλογές της σημερινής κυβέρνησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου