ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Η... "τυχαία" συνάντηση Βαρουφάκη- Αυτιά! Όλα για τη δημοσιότητα...

Εντύπωση προκάλεσε στο τηλεοπτικό κοινό η «αναπάντεχη» συνάντηση που είχε στον δρόμο πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», η οποία προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακo στον Σκάι.
Το βίντεο δείχνει τον υπουργό να σταματάει τη μοτοσικλέτα του, να βγάζει το κράνος του και να απαντάει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, ο οποίος «όλως τυχαίως» βρέθηκε στον δρόμο του με την κάμερα.

Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς όπως παρουσιάστηκαν. Πληροφοριοδότης της στήλης που κατοικεί στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, περιγράφει τι ακριβώς συνέβη: «Ηταν απόγευμα Παρασκευής και ο δημοσιογράφος ήταν στο σημείο περίπου είκοσι λεπτά προτού εμφανιστεί ο υπουργός. Εγινε μάλιστα αντιληπτός από τους κατοίκους των γύρω πολυκατοικιών. Ορισμένοι φώναζαν "Ο Αυτιάς, o Αυτιάς" δείχνοντας στο σημείο, ενώ άλλοι φωτογράφιζαν με τα κινητά τους» θυμάται ο αυτόπτης μάρτυρας. «Αργότερα» συνεχίζει ο ίδιος «εμφανίστηκε ο κ. Βαρουφάκης με τη μηχανή του και σταμάτησε δίπλα στον δημοσιογράφο. Ωστόσο εκείνος τού φώναξε "υπουργέ, κάνε σε παρακαλώ έναν γύρο γιατί δεν είναι έτοιμη η κάμερα", και έτσι ο μοτοσικλετιστής έβαλε ξανά μπροστά και συνέχισε. Τη δεύτερη φορά που εμφανίστηκε ο υπουργός η κάμερα είχε ανοίξει και ο δημοσιογράφος μιλούσε ήδη στο μικρόφωνο που κρατούσε». Το ερώτημα είναι πού βρήκε τον χρόνο ο υπουργός Οικονομικών ώστε να κάνει... γύρους. Αυτό είναι ένα άλλο δράμα. Αλλά είπαμε, η τέχνη απαιτεί θυσίες.


Πηγή: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου