ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης με επιστροφή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

“Βεβαίως θα ζητήσουμε σχηματισμό άλλης κυβέρνησης, από την ίδια Βουλή, χωρίς τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργό! Γιατί, δεν έχει ξαναγίνει αυτό πιο παλιά; Εμείς δεν θέλουμε η χώρα να πάει ούτε σε εκλογές ούτε σε δημοψήφισμα. Πιστεύω ότι οι δύο φάσεις που περνάει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δεν της επιτρέπει να πάει ούτε σε εκλογές ούτε σε δημοψήφισμα. Οι κόκκινες γραμμές για μένα, είναι πολιτικές μπλόφες.”

Τα είπε όλα! Λεωνίδας Γρηγοράκος, δεξί χέρι του Ευάγγελου Βενιζέλου, πιστός υπερασπιστής των “κόκκινων γραμμών” των δύο προηγούμενων Μνημονίων.

Τη δικιά του έκδοση στο εν λόγω σενάριο, λίγες μόνο ώρες αργότερα, έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο Mega. Με τη γνωστή μάλιστα αλαζονεία και έλλειψη πολιτικής σκέψης, που ήδη έχουν διαγνώσει τα άλλα πολιτικά κεφάλια του Ποταμού ( π.χ Λυκούδης ) αλλά και όσοι “ποντάρισαν” σε αυτόν και ήδη απογοητεύονται από την ρηχότητα της πολιτικής ανάλυσης, που κάνει.

“Εάν ο κ. Τσίπρας συνειδητοποιήσει την ανάγκη να επιλεγούν πρόσωπα κεντρώας αντίληψης χωρίς ιδεοληψίες και προτάξει ως μείζονα στόχο τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για τη σωτηρία της χώρας, ναι, θα τον στήριζα», δήλωσε.

Τον πλήρη βέβαια οδικό χάρτη του σχεδίου της ανατροπής της νόμιμα και πρόσφατα εκλεγμένης από το λαό κυβέρνησης, αποκάλυψε η καθ΄ύλην αρμόδια, που δεν είναι άλλη από την παλαιά παρουσιάστρια του Mega και τοποθετημένη εκπρόσωπο της ΝΔ από τον Αντώνη Σαμαρά, Μαρία Σπυράκη ( ευρωβουλευτής ).

“Εάν στηρίξουμε εμείς τη συμφωνία, που θα το κάνουμε για το καλό της χώρας και δεν την στηρίξουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, τότε αλλάζουν τα δεδομένα. Δεν είναι αναγκαστικό να παμε σε εκλογές, η κυβέρνηση θα έχει χάσει τη δεδηλωμένη, οπότε πάμε σε άλλα σχήματα“…

Στην πράξη, το σχέδιο ανατροπής της εκλεγμένης κυβέρνσης, που φαίνεται να ρίχνουν στη δημόσια συζήτηση, παίζοντας το ρόλο του “λαγού”, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Σαμαρικά στελέχη της ΝΔ ( έχει σημασία η πλήρης αποστασιοποίηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των στελεχών αλλά και ψηφοφόρων της ΝΔ ), έχει ως ουσιαστική κατάληξη την “ολική επαναφορά” στην εξουσία του “διδύμου” Σαμαρά-Βενιζέλου, μέσα από μια αλληλουχία γεγονότων- εκτροπής από την πολιτική ομαλότητα, με ενδιάμεσο “σταθμό” κυβέρνηση υπό το Γιάννη Στουρνάρα, και σύναψη νέας συμφωνίας στο πρότυπο του προσύμφωνου που περιελάμβανε το mail Χαρδούβελη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου