ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Το Φάληρο ψηφίζει Φώφη Γεννηματά για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ!


Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε στο ΠΑΣΟΚ, μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 θα αναδειχθεί μέσα από την εκλογική διαδικασία ο νέος ή η νέα πρόεδρος του κόμματος.
Οι τρεις υποψήφιοι Ανδρέας Λοβέρδος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Φώφη Γεννηματά είναι οι πρωταγωνιστές, αν και ο προεκλογικός αγώνας κινείται σε χαμηλούς τόνους. Στην περίπτωση που δεν εκλεγεί πρόεδρος από την πρώτη Κυριακή, τότε το επόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει επαναληπτική διαδικασία ανάμεσα στους δύο πρώτους, εκτός και αν ο δεύτερος εκφράσει την επιθυμία να μην γίνει αυτό, στην περίπτωση που θα έχει μεγάλη διαφορά από τον πρώτο.
Η Φώφη Γεννηματά συγκέντρωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 670 υπογραφών προκειμένου να εξασφαλίσει την υποψηφιότητά της, έναντι 317 και 300 των Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και Ανδρέα Λοβέρδου αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι η Κεντρική Επιτροπή θα αποτελείται από 145 μέλη.
Το Φάληρο στηρίζει την υποψηφιότητα της κ. Γεννηματά και όπως διαφαίνεται η συμμετοχή των Φαληριωτών στην εκλογική διαδικασία θα είναι μεγάλη! Η κόρη του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά εμπνέει τους υποστηρικτές του κόμματος και εμφανίζεται ως ιδανική επιλογή για την επανασύσταση του ΠΑΣΟΚ και την εκ νέου ισχυροποίησή του. Το Faliro Press News εύχεται καλή επιτυχία στην κ. Γεννηματά και στον αγώνα που καταβάλει.

Λίγα λόγια για την εκλογική διαδικασία:

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΣΟΚ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ - ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9.00 π.μ. έως ΤΙΣ 19.00μ.μ.
ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ-ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ Ή ΦΙΛΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ Π. ΦΑΛΗΡΟ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ή ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου