ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Μονομαχία στο Ελ Πάσο μεταξύ Σ.Μινέτου Α.Πανταζή και Β. Ανδρικοπούλου στο δημοτικό συμβούλιο ΒΙΝΤΕΟ "Δέστε Τους"

O δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Πανταζής πως βρήκε ευκαιρία επειδή έλειπε το ΜΙΣΟ δημοτικό συμβούλιο απο την συνεδρίαση την παραμονή του τριημέρου του Αγίου πνεύματος, να πανηγυρίσει για την εξέλιξη που είχε το δικαστήριο που ήταν ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ Ευανθία Χρήστου ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ-ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟΥ ΝΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ....
Το Π.Φάληρο όμως το έχουμε πει πως είναι ένα "χωριό" και όλα μαθεύονται. ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΙΝΕΤΟΣ που είχε καταθέσει την μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!
Ακολουθεί η τοποθέτηση του κ.Σπύρου Μινέτου στο δημοτικό συμβούλιο:22.6.15
Αγαπητοί πρώην συνάδελφοί μου, δημοτικοί σύμβουλοι,
με μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα για το άκρως προκλητικό
και προσβλητικό περιεχόμενο της τοποθέτησης
του κ. Πανταζή στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Η αλήθεια
είναι πως δεν σκόπευα να επανέλθω στο θέμα καθώς στη παρούσα φάση ανώτατα δικαστικά όργανα έχουν αναλάβει για θα αποφανθούν οριστικά, αλλά η στάση του π. Αντιδημάρχου δεν μου άφησε περιθώρια.
Έσπευσε και προέτρεξε να πανηγυρίσει για την "οριστική" όπως ατυχώς χαρακτήρισε, δικαστική απόφαση
της 28 Απριλίου 2015, που τον αφορούσε σε οικογενειακό επίπεδο.

Ήλθα λοιπόν απόψε εδώ, σε ένα χώρο αρκετά γνώριμο και οικείο σε μένα
γιατί είχα υποχρέωση και καθήκον να αποκαταστήσω την αλήθεια σχετικά
με τη δίκη όπου βρέθηκε υπόδικος ο κ. Αλέκος Πανταζής, η σύζυγός του Ευανθία Χρήστου αλλά και δυο διευθύντριες του δήμου οι κ. κ. Σταυριανάκου και Αγγελοπούλου.
Τη διεξαγωγή της προανάκρισης όπως και την απόφαση του Εισαγγελέα να παραπέμψει σε τακτική δικάσιμο ως κατηγορούμενους και τα 4 αυτά πρόσωπα, την έκριναν τα ανώτερα δικαστικά όργανα κι όχι εγώ. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, καθώς η δική μου καταγγελία αφορούσε την μη παροχή εργασίας της Ευανθίας Χρήστου στο δήμο Π. Φαλήρου και σε αυτήν απευθυνόταν η μηνυτήρια αναφορά μου.
Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΔΙΚΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.
ΔΕΝ ΉΡΘΑ ΕΔΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΌΜΩΣ ΔΗΛΩΝΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ ΌΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΏ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΈΝ ΤΈΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ 1) εφερα το θεμα στο δημοτικο συμβουλιο και 2) στην συνεχεια προσεφυγα στην Δικαιοσύνη
Είχα λοιπόν καθήκον και υποχρέωση στους πραγματικούς εργαζόμενους στο δήμο Π. Φαλήρου που βρίσκονται καθημερινά στην εργασία τους να φέρω στο φως της δημοσιότητας αυτή την υπόθεση όπως και έπραξα.
Την "αβάσιμη" καταγγελία μου όπως την χαρακτήρισε ο κ. Πανταζής στην πρόσφατη τοποθέτησή του θα έχουμε την ευκαιρία στη συνέχεια να διαπιστώσουμε όλοι μας κατά πόσο ευσταθεί και αν θα υπάρξουν συνέπειες, διότι τώρα "έχουν γνώσιν οι φύλακες".
Ανέφερε ο κ. Αλέκος Πανταζής "πως επιδίωξη ήταν η πολιτική του εξόντωση και η πλήξη του κύρους του Δημάρχου". Μάλλον έχει υπερεκτιμήσει τον εαυτό του αναγάγωντάς τον σε πολιτικό ρυθμιστή όχι μόνον του Π. Φαλήρου αλλά της χώρας ολόκληρης καθώς όπως φαίνεται ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ είμαστε κύριε πρώην συνάδελφε. Τι προεκτάσεις ήταν αυτές που δώσατε συνδυαστικά με εσάς ώστε να πλήξει κανείς το κύρος του Δημάρχου?? Ας προσφυγετε σε αλλα προσωπα τα οποια βλάπτουν το Δημαρχο τα οποία ουδεμία σχέση εχουν με εμένα.


Είπε ο κ. Πανταζής "πως όσα συνέβησαν κατά την ακροαματική
διαδικασία από την άλλη πλευρά ήταν πρωτοφανή". Είναι εξοργιστικό πραγματικά να μιλάτε εσείς ειδικά για πρωτοφανή συμβάντα γιατί όλα όσα είδαμε και ακούσαμε εκείνη τη μέρα
ήταν αυτά ακριβώς που με έκαναν να μην σταματήσω την υπόθεση και να συνεχίσω με όποιες δυνατότητες μου παρέχει ο νόμος.
θα αναφέρω πως αρκετοί απο τους τρόπον τινά συμμετέχοντες στην δίκη έχουν δηλώσει ότι εξαναγκαστηκαν να έρθουν στη δίκη και να πουν ότι είπαν, με ότι αυτο συνεπάγεται.
Ενημερώνω λοιπόν για να μην υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία πως κινηθώ δικαστικά και περαιτέρω για όσα ψευδώς κατατέθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, ως οφείλω να κάνω εφόσον ξέρω την αλήθεια, την διαπίστωσα προσωπικά από την έρευνα που διεξήγαγα και δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να γίνεται τέτοια κοροϊδία στις πλάτες των Φαληριωτών !!
Μεταξύ άλλων γίναμε μάρτυρες σφοδρών λεκτικών επεισοδίων μεταξύ δημοτών Π. Φαλήρου και του αιρετού κ. Παπαγεωργίου, όπου οι δημότισσες έλεγαν πως δεν την είχαν δει ποτέ την κα Πανταζή να εργάζεται στο πνευματικό κέντρο. Κυρίες που κατοικούν στην ίδια πολυκατοικία που στεγάζεται το πνευματικό κέντρο, που κατέβαιναν και καθάριζαν οι ίδιες το χώρο!! κι ο κ. Παπαγεωργίου να βεβαιώνει το δικαστήριο πως γνώριζε που εργαζόταν η κ. Χρήστου από την περίοδο μάλιστα που δεν είχε εκλεγεί ακόμη δημοτικός σύμβουλος.....
Επίσης αναφέρω ότι ο κ. Πανταζής στη τοποθέτησή του πρόσωπα ευχαρίστησε τα πρόσωπα που τον "στήριξαν" είναι αξιοθρήνητο για το φαληρικό λαό που τους ψήφισε, αυτούς
που εκλέγει για αντιπολίτευση να προβάλλονται από τον ίδιο ως υποστηρικτές
της δημοτικής αρχής.
Από τα 4 πρόσωπα που ευχαρίστησε ο κ. Πανταζής οι 2, οι κ .κ. Βασιλείου και Παπαγεωργίου είναι εκλεγμένοι σε αυτό το συμβούλιο με την μειοψηφία....
Κλείνω κι εγώ με μια λαϊκή ρήση προς απάντηση σε αυτή του κυρίου
Πανταζή "πως όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει αυτός μέσα". Του απαντώ πως προφανώς γνωρίζει καλά τη διαδικασία καθώς φαίνεται να έχει σκάψει πολλούς τέτοιους λάκκους, και θα του απαντήσω πως καλύτερα γελάει όποιος γελάει τελευταίος.
Σε ότι αφορά την πληθώρα των ψευδομαρτύρων που προσήλθαν να αποκρύψουν την αλήθεια θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου
Τέλος θα ήθελα να δηλώσω πως παραμένω ενεργός πολίτης στα κοινά του Π .Φαλήρου, μάχιμος ως πρώην δημοτικός σύμβουλος και καθώς το επιτρέπει η υγεία μου παρών κάθε μέρα εκπροσωπώντας το δίκαιο και το σωστό, από όποια θέση αποφασίσουν οι Παλαιοφαληριώτες να βρίσκομαι δίπλα τους στο μέλλον.
Στην συνέχεια ζήτησε και πήρε το λόγο ο αντιδήμαρχος κύριος Πανταζής και δήλωσε ότι η δικαιοσύνη των αθώωσε και όλα έγιναν για ψηφοθηρικούς λόγους και ευθύνη έχει και η κυρία Ανδρικοπούλου.Τότε βρόντηξε και άστραψε η αντιδήμαρχος κυρία Ανδρικοπούλου. Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου