ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Ε, ρε πείνα που έχει πέσει στο Μαξίμου...

Σε αυτές τις ατέλειωτες και πολλές φορές αξημέρωτες συσκέψεις στο Μαξίμου συμβαίνουν πολλά ενδιαφέροντα: Πρώτα απ' όλα είναι πλέον εμφανής η πεποίθηση όλων, και κυρίως του Αλ. Τσίπρα, ότι όσο περνά ο χρόνος και δεν υπάρχει συμφωνία οι δανειστές θα πιέζουν πιο πολύ ώστε να κερδίσουν περισσότερα.
Μάλιστα πολλές φορές επικρατεί τέτοια αμηχανία και απογοήτευση που ακούγονται φωνές του τύπου «μα τι άλλο θέλουν;» και διαπιστώσεις όπως «βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα ύδατα». Και καλά, θα πείτε, τόσες ώρες συσκέψεων, μόνο τις διαπραγματεύσεις έχουν στο μυαλό τους; Οχι βεβαίως. Αν εξαιρέσει κανείς τη νοσταλγία που έχουν για τις οικογένειές τους (μάλιστα ο κ. Τσίπρας λέει ότι προσπαθεί να βρει χρόνο για να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του), έχουν και την... πείνα!

Πείνα μεγάλη σάς λέω, καθώς το μόνο που τους προσφέρεται είναι μερικά τσιπς και τοστάκια, μοιρασμένα στα δύο, αφού το ταμείο του Μεγάρου Μαξίμου είναι μείον. Μόνο ένας από τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη κυκλοφορεί κάθε ημέρα με μια Κόκα-Κόλα στο χέρι προκαλώντας τον φθόνο των άλλων υπουργών, που πίνουν νεράκι από τη βρύση. Οχι, όπως τους είπε, δεν τη φέρνει από το σπίτι του, αλλά βρήκε ένα ψυγείο στο υπόγειο του Μεγάρου γεμάτο αναψυκτικά (τα οποία μάλλον ξέχασε ο προηγούμενος ένοικος) και τα... παίρνει.


Πηγή: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου