ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Γιατί ο δήμος δεν αξιοποιεί το παλιό λιμανάκι; Ένα ερώτημα, στο οποίο μόνο ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης μπορεί να απαντήσει!

Το παλιό λιμανάκι στο Παλαιό Φάληρο "αργοπεθαίνει"! Το έχουμε γράψει επανειλλημμένως ότι θα πρέπει να υπάρξει η δέουσα μέριμνα και να αξιοποιηθεί με κάποιο τρόπο! Φυσικά και υπάρχει τρόπος αρκεί να υπάρχει θέληση. Αλλά απ΄ότι φαίνεται θέληση δεν υπάρχει!
Τι καλύτερο από την τουριστική αξιοποίησή του! Με αυτό τον τρόπο και θα φέρει εισόδημα στο δήμο και θα δημιουργηθεί μία γραφική γωνιά για συναντήσεις, περιπάτους κ.α. Σας αρέσει όπως είναι σήμερα; Μέσα στην εγκατάλειψη; Με λιμνάζοντα νερά, βρωμιές και σκουπίδια; Και αυτές οι βάρκες, που στέκουν εκεί; Σε ποιόν ανήκουν; Γιατί πλέον δεν ενδιαφέρεται κανείς; Σύμφωνα με πληροφορίες, το λιμανάκι ήταν έδρα του "Ναυτικού Ομίλου Ιστιοπλόων και Αλιέων Παλαιού Φαλήρου", από το 1967, γι' αυτό έχει και τις γλίστρες. Τα προβλήματα άρχισαν να δημιουργούνται μετά την προσπάθεια να δημιουργηθεί πλαζ με χαλίκι στα δεξιά του ανοίγματος του λιμενίσκου, εκεί που κάποτε υπήρχαν μόνο βράχια. Αυτό πρέπει να έγινε όταν στο επίπεδο της παραλιακής ακριβώς απο πάνω κατασκευάσθηκε η στάση του Τραμ. Ιδιαίτερα με νοτιά τα χαλίκια άρχισαν να επιχωματώνουν την είσοδο. Ας αναλάβει επιτέλους ο δήμος τις ευθύνες του και ας πάρει μία απόφαση! Θα μας πείτε "λεφτά δεν υπάρχουν". Είστε σίγουροι; Ή μήπως υπάρχουν μόνο για να κάνει έργα ο μεγαλοεργολάβος Τσίγγος, τα οποία σημειωτέον παρουσιάζουν κακοτεχνίες και οι δημότες τα πληρώνουν δύο και τρεις φορές; Ας σοβαρευτούμε επιτέλους... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου