ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Γιάννης Τριάντος: Σωρεία καταγγελιών για τις παρανομίες στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου- Μία καλοστημένη μπίζνα με "χορό" χιλιάδων ευρώ! Δικαιώνεται η Δημοτική Σύμβουλος Νέλλη Μαυρίδου.

Σε ένα θέμα - κόλαφο κατά της δημοτικής αρχής αναφέρθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τριάντος, προκαλώντας ποικίλλα σχόλια και αντιδράσεις! Ποιό είναι αυτό; Μα φυσικά, η πολύκροτη υπόθεση του κοιμητηρίου Παλαιού Φαλήρου και τα όσα συμβαίνουν εκεί μέσα! Αφορμή για την εισήγηση του κ. Τριάντου στάθηκαν ορισμένες καταγγελίες που δέχτηκε σχετικά με το νεκροταφείο! 
Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος αποκάλειψε έγινε αποδέκτης δύο επιστολών με σωρεία καταγγελιών για παραλειτουργίες, οικονομικές συναλλαγές, μαύρο χρήμα, παράνομο πλουτισμό στο νεκροταφείο του δήμου Παλαιού Φαλήρου.
"Δεν υιοθετώ τίποτα απ όσα καταγγέλλονται, γιατί δεν έχω στοιχεία, όμως είμαι υποχρεωμένος να κάνω κοινωνούς όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και να παραδώσω τις δύο επιστολές μαζί με το υλικό που μου έχει σταλεί, φωτογραφίες, έγγραφα, αναφορές σε σας κύριε Δήμαρχε και στον υπεύθυνο του νεκροταφείου, προσδοκώντας στην άμεση παρέμβασή σας για τη διερεύνηση των καταγγελιών" ανέφερε ενώπιον όλων των δημοτικών συμβούλων ο κ. Τριάντος.
Όπως έγινε γνωστό, οι καταγγέλοντες κάνουν λόγο για ατασθαλίες στο παγκάρι, παράνομη πώληση μαρμάρων από τους τάφους, καντηλιών, θυμιατών κ.α. Αποκαλύπτουν, στημένη "επιχείρηση" για το άναμμα χιλιάδων καντηλιών με κόστος 40 ευρώ το μήνα, ενώ κατονομάζουν δημοτικό υπάλληλο ότι διαχειρίζεται παράνομα χιλιάδες καντήλια του νεκροταφείου μαζί με τη γυναίκα του, ένα ρουμάνο, έναν πακιστανό, ένα συνταξιούχο με το γιό του και άλλους. Επίσης, καταγγέλλουν τον υπεύθυνο του νεκροταφείου ότι είναι ενήμερος και καλύπτει όλες τις παρανομίες.
Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Τριάντο και με βάση επώνυμη αναφορά της Μαρίας Κωνσταντάκου προκύπτει ότι δημοτικός υπάλληλος με τον γιό του λειτουργούν ως επαγγελματίες κατασκευαστές τάφων με έδρα τη κατοικία τους και όλη η επαγγελματική τους δραστηριότητα (εργαστήριο) γίνεται παράνομα μέσα στο χώρο του νεκροταφείου χωρίς να τους ενοχλεί κανείς.Να γιατί Δικαιώνεται η Δημοτική Σύμβουλος Νέλλη Μαυρίδου.
http://faliropressnews.blogspot.gr/2015/02/blog-post_6.html
Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το τέλος της συνεδρίασης ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος του νεκροταφείου παραδέχτηκε παρουσία και άλλων δημοτικών συμβούλων ότι τα περισσότερα από τα καταγγελλόμενα είναι αλήθεια.
Στη συνέχεια, ο κ. Τριάντος αναφέρθηκε στον "Συμπαραστάτη του Δημότη" και κάλεσε τον δήμαρχο για ακόμη μία φορά να προχωρήσει τις διαδικασίες για την εκλογή του.
Άλλο ένα θέμα - φωτιά είναι το σκάνδαλο του Sea Park με τον επιχειρηματία να χρωστά 541.118,65 με την ανοχή της δημοτικής αρχής. "Έχει κάνει μία ρύθμιση για τα παλιά χρέη και το θέμα στη ημερήσια διάταξη ήταν η έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο μιας νέας ρύθμισης που θα περιλαμβάνει οφειλές μέχρι και τον Μάϊο του 2015. Εντελώς αυθαίρετα δεν καταβάλλει το μηνιαίο μίσθωμα των 14.700 ευρώ και καταβάλλει "έναντι" όσο θέλει και φυσικά όχι ολόκληρο το ενοίκιο, όπως έχει υποχρέωση με βάση τη σύμβαση που έχει υπογράψει" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τριάντος, ρίχνοντας φως στην υπόθεση.
Παρά την επιμονή του κ. Τριάντου να δεσμευτεί ο δήμαρχος ότι θα ζητήσει από τον μισθωτή να είναι προϋπόθεση για τη καταβολή της μηνιαίας δόσης της ρύθμισης, η καταβολή του μηνιαίου μισθώματος, ο τελευταίος δεν έδειξε διάθεση συνεργασίας.
Ο κ. Τριάντος ζήτησε να προστατευτούν τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών και επανέλαβε τη θέση του ότι πρέπει να γίνει έξωση στον επιχειρηματία.
Επίσης, ο ίδιος τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει νέος διαγωνισμός, με νέο υγιή οικονομικά επιχειρηματία ή στο συγκεκριμένο κτήριο όπως δήλωσε και ο επικεφαλής της παράταξης "Μαζί για το Φάληρο" Γιώργος Βασιλείου να μεταστεγαστεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου