ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Τι έκανε χθες στο δημαρχείο Π.Φαλήρου ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης; "Τράβηξε αυτιά"!


Ιδιαίτερα κουραστική και επιφορτισμένη με πολλά προβλήματα, τα οποία έπρεπε να επιλυθούν ήταν η χθεσινή ημέρα για το δήμαρχο Π.Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη! Ο ίδιος έφτασε από νωρίς στο γραφείο του, για να επιληφθεί προσωπικά όλων των θεμάτων, που προέκυψαν και να δώσει λύσεις! Και πραγματικά κατάφερε και έβαλε τάξη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Faliro Press News.
Προτεραιότητά του ήταν να ασχοληθεί με όσα καταγγέλθηκαν από δημοτικούς συμβούλους στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και έχουν να κάνουν με εσωτερικά θέματα του δήμου! Για όσους αναγνώστες μας δεν έχουν ενημερωθεί μπορούν να ανατρέξουν σε παλαιότερες αναρτήσεις μας!
Έτσι λοιπόν, ο κ. Χατζηδάκης φώναξε στο γραφείο του την καθαρίστρια του 3ου ορόφου, στην οποία οφείλονται μισθοί αρκετών μηνών, σύμφωνα με καταγγελία του δημοτικού συμβούλου κ. Τρύφωνα Μπουγά. Η ίδια έχει προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του δήμου διεκδικώντας τα οφειλόμενα.
Ο δήμαρχος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση της καθαρίστριας, τάχθηκε στο πλευρό της, καθησυχάζοντάς την ότι θα πληρωθεί άμεσα τα χρεωστούμενα, ενώ κάλεσε στο γραφείο του και το νομικό σύμβουλο του δήμου προκειμένου να τη στηρίξει.
Και ενώ το προηγούμενο διάστημα η διευθύντρια του δήμου κ. Νόνη Σταυριανάκου είχε θέσει... εμπάργκο στην καθαρίστρια να μην κυκλοφορεί στον 3ο όροφο γιατί επηρέαζε την ... αισθητική της, τώρα η πρώτη άλλαξε συμπεριφορά μετά από ενέργειες του δημάρχου! Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από πολύ καιρό η κ. Σταυριανάκου αποφάσισε να αφήσει την πόρτα του γραφείου της ορθάνοιχτη αν και μέχρι πρότεινος εργαζόταν κεκλεισμένων των θυρών για να μην ... αποσπάται από την εργασία της!
Αν θέλει ας μην υπακούσει στις εντολές Χατζηδάκη! Όταν ο δήμαρχος λέει κάτι όλοι κάθονται προσοχή! Και έτσι πρέπει! Σεβασμός και υπακοή στην κεφαλή του δήμου!
Ένα άλλο θέμα, που απασχόλησε το δήμαρχο και τον προβλημάτισε ήταν αυτό της ανάθεσης των έργων του δήμου στο μεγαλοεργολάβο Τσίγκο! Όπως όλα δείχνουν, ο δήμαρχος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην δώσει κανένα άλλο έργο στον εν λόγω εργολάβο μια και οι καταγγελίες για κακοτεχνίες στα κατασκευαζόμενα έργα πληθαίνουν συνεχώς!
Όσο για το ... αμαρτωλό θέμα του Κοιμητηρίου και τις παρανομίες που δίνουν και παίρνουν μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται ο δήμαρχος με δραστικά μέτρα να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να τιμωρήσει τους υπευθύνους.
Ακόμα και για την περίπτωση της γραμματέως του δημάρχου, που πληροφορίες την θέλουν να έχει τοποθετηθεί στην εν λόγω θέση με αθέμιτα μέσα, ενημερωθήκαμε ότι ο κ. Χατζηδάκης έδωσε εντολή να βρεθεί το ΦΕΚ του διορισμού της! Πάνω απ' όλα τάξη και ηθική!
Με όλα τα παραπάνω πέρασε άλλη μία κουραστική ημέρα για τον δήμαρχο αλλά όπως μαθαίνουμε όλη η εβδομάδα θα έχει αυξημένες ευθύνες για τον κ. Χατζηδακη, μια και είναι αποφασιμένος να δώσει λύσεις σε όλα τα θέματα που τέθηκαν επί ταπητος στο δημοτικό συμβούλιο!
Ιδωμεν-Ειδομεν-Οψομεθα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου