ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό για τη μεγάλη συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς

Έφτασε η μέρα για την πολυαναμενόμενη συναυλία του χαρισματικού Ρόμπι Γουίλιαμς στο Rockwave Festival στο Terra Vibe στη Μαλακάσα σήμερα, στις 21.30. Εξάλλου, με τη συγκεκριμένη συναυλία, ενός από τα λαμπρότερα και δημοφιλέστερα ονόματα του διεθνούς στερεώματος της ποπ, το Rockwave Festival - το σπουδαιότερο ροκ φεστιβάλ της χώρας - γιορτάζει τα 20 του χρόνια. Μεταξύ άλλων έχει φιλοξενήσει τους: Ιγκυ Ποπ, Στινγκ, Αρ Ι Εμ, Μπλακ Σάμπαθ, Μετάλλικα, Κιουρ, Γκανς εντ Ρόουζες, Μανού Τσάο, Μπλερ, Μόμπι, Πυξ Λαξ, Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά κ.ά.

Μαζί με τον Ρόμπι Γουίλιαμς επί σκηνής θα είναι η Ολλανδέζα Σάρον Κόβακς, οι Εξ Γκερλφρεντς Πέρφιουμ και οι Ινκονσίστενσις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια τεράστια μουσική σκηνή, κονσόλες τελευταίας τεχνολογίας και γιγαντοοθόνες διαστάσεων 20 επί 15, θα επιτρέπουν ακόμη και σε όσους βρίσκονται στην Εθνική Οδό να παίρνουν μια ιδέα για το τι συμβαίνει. Οι πόρτες της συναυλίας θα ανοίξουν το Σάββατο, στις 3 το μεσημέρι.

​Έκτακτα μέτρα θα λάβει η Τροχαία λόγω της διεξαγωγής της συναυλίας του Ρόμπι Γούλιαμς στο Τerra Vibe Park της Μαλακάσας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τρόχαια, σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθούν από τις 16.00 του Σαββάτου έως τη 01.00 της Κυριακής τα ξημερώματα, στην παράπλευρη βοηθητική οδό της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 36,000 & 39,000, του Δήμου Ωρωπού.

Επιπλέον, το ίδιο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, που κατευθύνονται προς Λαμία μέσω Π.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στα κάτωθι σημεία του Δήμου Ωρωπού:

Α. Στο ύψος του Α/Κ Καπανδριτίου και της διασταύρωσης Καπανδριτίου, όπου θα εκτρέπονται στο κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας προς Λαμία, μέσω του σταθμού διοδίων Καπανδριτίου.

Β. Στο ύψος του Α/Κ Μαρκοπούλου, όπου θα εκτρέπονται στο κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας προς Αθήνα και ακολούθως θα ενεργούν αναστροφή στο ύψος του Α/Κ Καπανδριτίου με κατεύθυνση προς το κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας προς Λαμία.

Γ. Στο ύψος του Α/Κ Μαλακάσας:

α) T α οχήματα που κινούνται στο αριστερό παράπλευρο οδικό δίκτυο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται, μέσω του σταθμού διοδίων Μαλακάσας, προς το κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας προς Αθήνα
β) Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται, μέσω του σταθμού διοδίων Μαλακάσας, προς το κυρίως ρεύμα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας προς Αθήνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου